MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.332
EURO
35.1694
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaray'dan Podolski açıklaması

Atletico Madrid ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Lukas Podolski, Jose Rodriguez ve Yasin Öztekin açıklamalarda bulundu.
15.09.2015 10:56

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında yarın (15 Eylül) İspanyol ekibi Atletico Madrid'i konuk edecek Galatasaray'da Lukas Podolski, Jose Rodriguez ve Yasin Öztekin, bu önemli müsabaka öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Lukas Podolski: "Atletico Madrid çok iyi bir takım"

Galatasaray TV'ye açıklamalarda bulunan oyunculardan Alman yıldız Lukas Podolski, Şampiyonlar Ligi'nde yer alan her takımın güçlü olduğunu belirterek, "Biz de yarın kendi taraftarımız önünde en iyisini yapmaya çalışacağız ve sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Umuyorum iyi bir sonuçla maçı bitireceğiz. Rakibimiz Atletico Madrid çok iyi bir takım ve onlara karşı çok dikkatli olmalıyız" diye konuştu.


Geride kalan sezon Arsenal formasıyla yine Şampiyonlar Ligi'nde Türk Telekom Arena'ya çıktığını hatırlatan Lukas Podolski, şunları söyledi:

"O maçta mükemmel bir atmosfer vardı. Sezonun ilk Şampiyonlar Ligi maçı olacağı için tribünlerin tamamen dolacağını düşünüyorum. Taraftarımız belki de yarın en ön planda yer alacak. Bundan önce bizim takım olarak taraftarlara bir sinyal vermemiz lazım ki bize olan destekleri daha da artsın. Dolayısıyla biz sahada savaşıp, elimizden gelen her şeyi göstermeliyiz ki, taraftarımız da bize bu desteği sağlasın."

Jose Rodriguez: "Grubun favorisi Atletico Madrid"

Sarı-kırmızılı ekibin yeni transferlerinden İspanyol futbolcu Jose Rodriguez, yarın karşılaşacakları Atletico Madrid'in grupta favori olduğunu kaydetti.

Diğer gruplara oranla biraz daha avanajlı olduklarını ancak her şeye rağmen güçlü rakiplerle karşı karşıya geleceklerini vurgulayan Rodriguez, "Atletico Madrid grupta favori. Gruptan çıkabilmek için Benfica ile çekişeceğimizi düşünüyorum.

Atletico Madrid, İspanya'nın en iyi takımlarından bir tanesi. Kesinlikle oyunun içinde devamlı konsantre olmamız gerekiyor. Özellikle ligde yaptığımız hataları onlara karşı tekrarlamamamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.


Galatasaray'ı tercih etmesindeki en önemli etkenlerden birinin, Şampiyonlar Ligi'nde yer alması olduğunu aktaran İspanyol futbolcu, şöyle konuştu:

"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak bir futbolcu için tabii ki çok önemli bir rüya. Benim Galatasaray'ı seçmemdeki en büyük sebeplerden biri buydu. Sneijder, Podolski, Selçuk, Muslera gibi çok kaliteli oyuncuların olmasının da katkısı oldu. Burada olmamın en önemli sebeplerinden biri de Şampiyonlar Ligi havasını tekrar soluyabilmekti."

Yasin Öztekin: "İyi bir gruba düştük"

Sarı-kırmızılı oyunculardan Yasin Öztekin, Atletico Madrid, Benfica ve Astana takımları ile eşleştikleri C Grubu'yla ilgili olarak, "İyi bir gruba düştük. Barcelona, Bayern Münih gibi daha güçlü takımların olduğu gruplar vardı. Bir üst tura çıkacağımıza inanıyorum" dedi.


"Devler Ligi"nde geride kalan sezonun kendileri için iyi geçmediğini hatırlatan Yasin, "Bu sene hedeflerimiz büyük. Şampiyonlar Ligi'nde her maça 3 puan için çıkmak istiyoruz. Çok zor maçlar olacaktır ama elimizden gelenin en iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.


Yarınki rakipleri Atletico Madrid'in son yıllarda Avrupa'da başarılı bir takım olduğuna dikkati çeken sarı-kırmızılı oyuncu, "Ama benim istediğim bir takımdı. Elimizden gelenin en iyisini yapmak, takım olarak iyi oynamak ve seyircimizin de desteğiyle 3 puanı almak istiyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0