MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3347
EURO
35.1668
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaray'ın ilk transferi Neustadter!

Bild gazetesi, Schalke’yle sözleşmesi sona eren Roman Neustadter’le, Galatasaray’ın anlaşmaya vardığını, tarafların resmi imza için beklemeye geçtiğini öne sürdü. Sarı-Kırmızılılar’ın bu sezonki ilk transferi olması beklenen Rus stopere senelik 2 milyon E
09.06.2016 09:59
Galatasaray’a stoper müjdesi... Savunma sorunlarını çözmek için savunma ve orta sahaya nokta transferler yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, önceliği bonservisi elinde olan oyunculara vermişti. Bu doğrultuda Schalke’yle kontratı sona eren Roman Neustadter’le bir süredir görüşen Cim Bom’un sonunda aşama kaydettiği öne sürüldü.

Alman gazetesi Bild’in iddiasına göre, Galatasaraylı yöneticiler, Neustadter’in menaceriyle el sıkıştı. Tarafların anlaşmaya vardığı ve resmi imzaların atılması için geri sayıma geçtiği belirtildi. Bu doğrultuda kontratın son gününün dolması beklenecek. Eğer Schalke sözleşmeyi bir an önce fesh etmezse, Galatasaray’ın 1 Temmuz’u beklemesi gerekebilir.

Hava hakimiyetini sağlayacak

Sarı-Kırmızılılar’ın bu sezonki ilk transferi olması beklenen Neustadter’e bonservis bedeli ödenmeyecek. Rus savunmacıya senelik 2 milyon Euro verilmesi planlanıyor. İmza bedeli konusunda ise henüz bir gelişme yok. Galatasaray cephesi, 1.90’lık oyuncunun transferiyle birlikte savunmada yaşanan hava hakimiyeti krizini aşmayı bekliyor. Görüşmeler resmiyet kazanırsa, yeni sezonda savunmanın göbeği büyük ihtimalle Hakan Balta ve Neustadter ikilisine emanet edilecek.

İsteyene kapı açık!

Kadroda revizyona gitmeye hazırlanan Galatasaray Yönetimi, futbolcuların birçoğunu gözden çıkarmış durumda. Adı Süper Lig kulüpleriyle anılan başta Yasin Öztekin olmak üzere Umut Bulut ve Bilal Kısa gibi tecrübeli futbolcuların, kulübe resmi teklif gelmesi halinde gitmelerine izin verilecek.
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0