MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5864
EURO
34.8484
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Galatasaraylı iki isme sürpriz talip!

Galatasaray'da kadroya giremeyen ve sezonun ilk yarısını tribünde geçiren Amrabat ile Riera'ya talip çıktı.
22.11.2013 13:21

Kayserispor'dan büyük umutlarla transfer edilen Amrabat'ın yanı sıra geçen yıl oynadığı sol bekte çok önemli işler yapan Riera da takımdan ayrılıyor. İspanyol oyuncunun sezon sonunda sözleşmesi bitecek ancak 1 yıl daha uzatılma opsiyonu da bulunuyor. Eğer Albert Riera, sarı kırmızılı takımda 25 maç kadroya girer veya onarsa otomatik olarak sözleşmesi 1 sene daha uzayacak. Galatasaray'dan aldığı yüksek bedeller yüznden sarı kırmızılı takıma hem yabancı kontenjanı hem de mali açıdan büyük yük olan Riera, devre arasında ayrılacak.

Anderlecht ısrarlı

Galatasaray'dan yılda 2.9 milyon Euro garanti para alan Riera, primlerden de tam olarak yararlanıyor. Sarı kırmızılı yönetim, Riera'nın devre arasında takımdan ayrılamsı durumunda bir bonservis bedeli talep etmeyecek. İspanya La Liga takımlarından Real Betis ve Belçika'dan Anderlecht, Riera için devreye girdi ve menajerleriyle görüşmelere başladı. Belçika basınında çıkan haberlere göre iki takım da Riera'yı kadrosuna katmak istiyor. İspanyol futbolcuya ödenecek rakamlar ise neredeyse Galatasaray'da kazandığının 3'te biri. Yarım sezon için 600 bin Euro öneren Anderlecht, 1,5 yıllık sözleşmenin kalan yarısı için de 850 bin Euro'luk bir kontrat hazırladı. Riera'nın menajerine sunulan teklif beklemeye alınırken, Real Betis'in ise 250 bin Euro önerdiği ifade edildi.

Twente talip oldu

Hollanda medyası ise Amrabat'a Twente'nin talip olduğunu yazdı. Oyuncunun satın alma opsiyonu ile kiralanması talep edilirken, Galatasaray'a da mayıs ayı sonuna kadar 300 bin Euro ödenmesi kararlaştırıldı. Satın alma opsiyonu ise 3 milyon Euro olarak belirlendi. Faslı futbolcu için belirtilen bedel sarı kırmızılı yönetime iletildi. Amrabat'ın kiralık olarak gönderilmesi gündemde. Riera'nın da bonservisi ile başka takıma transferi düşünülüyor.

(Eurosport)

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0