MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3712
EURO
34.9966
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GAZİANTEP, SUMUDICA İLE ANLAŞTI

Kırmızı-siyahlı ekip, Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.
Spor Toto Süper Lig'e yükselen Gazişehir Gaziantep'te teknik direktörlük görevine getirilen Rumen teknik direktör Marius Sumudica ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp başkanı Adil Sani Konukoğlu, kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenindeki konuşmasında, Sumudica'nın Gazişehir Gaziantep'i ses getiren takım haline dönüştüreceğini söyledi.

Takıma takviyeler yapmak için çalışmaları sürdüklerini dile getiren Konukoğlu, yapılacak transferleri teknik heyetle yapılacak istişarelere göre şekillendireceklerini belirtti.

Gelecek sezon planlamasında mevcut kadro içerisindeki bazı futbolcuların yer alacağını aktaran Konukoğlu, şöyle konuştu:

"Yeni sezon için bizim oluşturduğumuz bir liste var, hocamızın da düşündüğü isimler var. Bunları harmanlayacağız. Transferleri mümkün olduğunca kısa zaman içerisinde sonuçlandırmaya çalışacağız. Tabii ki bunların hepsi bütçe meselesi. Ona gören kendimizi ayarlayıp sonuçlandıracağız."

Konukoğlu, Gazişehir Gaziantep'in adının Gaziantepspor olarak değişeceği yönündeki iddiaların hatırlatılması üzerine de "Böyle yorumlarda bulunmak doğru değil. Orası ayrı bir kulüp, burası ayrı. Bugün dünyanın bir çok yerindeki şehirlerde birden fazla takım var. Takımları birbirine karıştırmamak gerekir." ifadelerini kullandı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0