MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3593
EURO
34.9453
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gaziantepspor galibiyetini yorumladı

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor galibiyetini yorumladı.
02.05.2011 10:46

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gaziantepspor karşısında oyunun kontrolünün tamamen kendilerinde olduğunu söyledi.


Güneş, 3-0'lık galibiyetleriyle sona eren maçın ardından yaptığı değerlendirmede, iyi bir rakip ile oynayacaklarını bildiklerini belirterek, ''Ama bizim de kazanmamız gerekiyordu. Bu anlayışla kazanma duygusuyla oynadık. Oyunun başından itibaren bu oyun anlayışımızı devam ettirdik'' dedi.


Özellikle rakip ile 11'e 11 durumdayken daha iyi oynadıklarını kaydeden Güneş, şöyle devam etti:

''Rakibi sahasına hapsettik. Sağlı sollu ataklarımız vardı. Rakibi çıkarmamaya çalıştık. Golü bulduktan sonra yine pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda oyunu ağırlaştırmak, tempoyu düşürmek için yapacağımız pasları iyi kullanamadık. Rakibe top kayıpları yaparak oyundan ikinci yarı koptuk. Rakip hiç gelmemesi gerekirken üzerimize geldi. Rakip 11 kişiyken üzerimize bu kadar gelememişti. Bu da bizim takımın bu tip oyun anlayışının, oyun yapısı olmadığını bize gösteriyor. Ama oyunun tamamına bakılırsa oyunun kontrolü bizdeydi.''

Maçın ilk bölümdeki oyunun kendisini memnun ettiğini kaydeden Güneş, ''Rakibe basan, birlikte oynayan, oyun disiplinine bağlı olan bir takım olarak iyiydik. Kazanma adına da her şeyi gösteren takımdık. Bu da skora yansıdı ama 10 kişi kalan rakibin oyundan düşmesi oyunu etkiledi. Gaziantepspor bu sene lige bir renk getirdi. Seneye daha iyi olacağını düşünüyorum'' diye konuştu.

Güneş, penaltı pozisyonuna ilişkin ise ''Pozisyonda bir hareket olduğunu gördüm. Ama pozisyonun nerede olduğunu görmedim. Ne söylersem şu anda doğru değil. Görüntüyü görmek lazım. Net görsem söylerdim. Hem rakibin kazandığı frikik ve bize yapılanda bir hareket vardı. Çizginin içinde mi dışında mı pozisyon bilmiyorum'' dedi.

Şampiyonluk yarışıyla ilgili konuşmak istemediğini kaydeden Güneş, ''Biz kendi işimize bakıyoruz. Haftaya Bucaspor maçına çıkıp kazanmak istiyoruz. Bütün maçları kazanırsak 82 puan yaparız. Fenerbahçe'nin kayıp edip etmeyeceğini bilmiyorum. Bugün yenmişler onları da tebrik ediyorum. Yarış devam ediyor'' ifadelerini kullandı.

Türk futbolu ile ilgili değerlendirme yapmak istemediğini söyleyen Güneş, ''Daha değerlendirmiyorum, kendi takımımı değerlendiriyorum. Daha önce bu konuda çok konuştum. Şu anda Türk futbolu ile ilgili bir şey söylemek doğru değil. Bizden daha iyi olan arkadaşlar.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0