MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5906
EURO
34.7853
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

'GEÇME NAMERT KÖPRÜSÜNDEN!'

Maçı Galatasaraylılar Derneği’nde izleyen Başkan Cengiz, karşılaşma sonrası, “Kelimeler tükenmiştir” dedi ve ekledi: Bir beyit aklıma geldi... Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni, yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni!
PFDK’dan 105 gün ceza alan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Konyaspor maçını Galatasaraylılar Derneği’nden takip etti. Başkan Cengiz, dernek binasına girişte yaptığı açıklamada, cezaların kendilerini daha çok kenetleyeceğini ifade etti. Başkan, “İnşallah bu cezalar bizleri daha çok kenetleyecek birbirimize bağlayacak. Sadece bu yıl değil önümüzdeki yıllarda 22, 23, 25 ve 100. yıldızımızı takacağız” ded

‘Sahte dostlardan korunun’

Cengiz, karşılaşma sonrası ise hakem Hüseyin Göçek’in penaltı kararına tepki göstererek, ilginç bir açıklama yaptı ve şunları söyledi: “Maç sonu öfkeyle ya da sevinçle söylenen her sözde eksik ya da fazla şeyler vardır. Ama şunu söyleyebilirim, kelimeler tükenmiştir. Her şeye rağmen şampiyon olacağız, camiamızın buna inanmasını istiyorum. Camiamıza da sahte dostlardan korunun diyorum. Bir beyit aklıma geldi... Geçme namert köprüsünden, ko aparsın su seni, yatma çakal yatağında, ko yesin aslan seni.”
 
İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0