MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Genç Bayanlardan Boks başarısı

Dünya Genç Bayanlar ve Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda Satı Burcu, 60 kiloda Gamze Başar ve 64 kiloda Elif Kayan rakiplerini mağlup ederek bir üst tura çıktı.
26.04.2011 16:59

Antalya’da 48 ülkeye mensup 450 boksörün mücadele ettiği Dünya Genç Bayanlar ve Yıldızlar Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda Satı Burcu, 60 kiloda Gamze Başar ve 64 kiloda Elif Kayan rakiplerini mağlup ederek bir üst tura çıktı.

Bugün iki sporcumuz daha ringe çıkacak. Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, özellikle organizasyondaki başarının AIBA Başkanı KuoWu tarafından takdir edildiğini söyledi.


48 ülkeye mensup 450 sporcunun mücadele ettiği 1.Dünya Genç ve Yıldız Bayanlar Boks Şampiyonası Antalya'da devam ediyor…


Kepez Erdal Öner Spor Salonu'nda yapılan eleme karşılaşmalarında ilk günde 49 müsabaka yapıldı. Müsabakalarda 54 kiloda Satı Burcu, 60 kiloda Gamze Başar ve 64 kiloda Elif Kayan rakiplerini mağlup ederek bir üst tur elemelerine çıktı.

Bugün yapılacak eleme karşılaşmalarında ise 69 kiloda Nehir Kaya, rakibi Gallerli Lauren Price ile Sati Burcu da Kazakistanlı Nazym Toleuova ile saat 16.00'da ringe çıkacak.

ORGANİZASYON MÜKEMMEL

Türkiye’nin şampiyonaya çok başarılı bir şekilde başladığını ve üç boksörün rakiplerini yenerek bir üst tura çıktığını ifade eden Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, özellikle organizasyondaki başarının başta AIBA Başkanı Ching-KouWu olmak üzere Antalya’ya gelen tüm ülke temsilcileri tarafından takdir edildiğini söyledi.

Şampiyonada sportif başarıyı da hedeflediklerini ve ilk defa yapılan Genç ve Yıldız Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası’nda hedeflediklerin başarıları yakalayacaklarını belirten Gözgeç, “Bugünün genç ve yıldız sporcuları geleceğini A milli takımının temelini oluşturacak. Burada belirleyeceğimiz sporcuları biz özel bir programla 2016 Rio Olimpiyatları’na hazırlayacağız” diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0