MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3262
EURO
35.0245
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GENÇ KALECİ İLK KEZ A MİLLİ TAKIM'DA

Uğurcan Çakır bu sezon forma giydiği 12 maçta kalesinde 13 gol gördü. Bordo-mavili takımda iki maçta kaleyi koruyan Arda Akbulut ise 5 gole engel olamadı.
Maç başına gol ortalaması göz önünde bulundurulduğunda ise Uğurcan Çakır, kaleyi devraldığı Onur Recep Kıvrak'a göre daha başarılı bir performans sergiledi.
 
Bu sezon ligde çıktığı 12 maçta 18 gol yiyen Onur, maç başına 1.50 gol ortalaması ile mücadele ederken, 12 lig maçında 13 gol yiyen Uğurcan Çakır'ın ise maç başına gol ortalaması 1.08 oldu.
 
Dakika bazında değerlendirildiğinde Onur her 60 dakikada bir, Uğurcan Çakır ise her 83 dakikada bir kalesinde gol gördü.

U19, U20 ve U21 Milli takımlarında forma giyen ve başarılı maçlar çıkartan Uğurcan Çakır, ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrıldı.
 
Teknik Direktör Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle birlikte Arnavutluk ve Moldova ile oynanacak karşılaşmaların aday kadrosuna çağrılan başarılı eldiven, burada Mert Günok, Muhammed Şengezer ve Sinan Bolat'tan kaleyi devralmak için tatlı bir rekabetin içine girecek.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0