MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.509
EURO
34.8212
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gençlerden, Aykut Kocaman'a övgü

Fenerbahçe'nin genç futbolcuları Okan Alkan ve Gökay Iravul, FBTV'ye önemli açıklamalar yaptı.
27.11.2010 08:58

Fenerbahçe'nin genç futbolcuları Okan Alkan ve Gökay Iravul, takımdaki tecrübeli oyuncuların kendileriyle yakından ilgilenerek, motive ettiklerini söyledi.


Gökay, FBTV'ye yaptığı açıklamada, Manisaspor maçı öncesi takımdaki bütün futbolcuların Okan ile görüşüp, ona destek verdiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

''Bucaspor maçından önce Alex benimle konuştu, kendime güvenmemi, sakin olmamı ve yeteneklerimi ortaya koymamı söyledi. Emre ağabey ise hem antrenmanlarda hem de antrenman dışında sürekli olarak bizimle yakından ilgileniyor. Bir ihtiyacımız, kafamıza takılan bir şey olduğunda bizimle uzun uzun konuşur, tecrübelerini anlatır. Bizim futbol anlamındaki gelişimimiz kadar kişisel gelişimimizle de yakından ilgilenir ve bu konuda tavsiyelerde bulunur. Bucaspor maçı öncesi de gelip benimle yakından ilgilendi ve beni yüreklendirdi. Gökhan ağabey gelip yapmam gerekenleri anlattı.''

Takımdaki dünya futbolunda söz sahibi olmuş isimlerle antrenman yapmalarının kendileri için büyük bir avantaj olduğunu anlatan Gökay, ''Emre ağabey, Alex, Niang gerçekten çok özel futbolcular. Onlardan hep bir şeyler öğrenmeye çalışıyoruz. Topa vuruşlarını, final paslarını, zamanlamalarını, zor anlarda neler düşündüklerini anlamaya çalışıyoruz. Bize her zaman yapılması gerekenleri söyleyip, bizi doğru yönlendirmeye çalışıyorlar'' dedi.

Gökay, maç içinde yaptığı bir hareketten sonra taraftarların alkışlayıp, tezahürat yapmasının kendisini ateşlediğini, Kadıköy'de 40-50 bin kişinin önünde oynamanın çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

-OKAN: ''BÜYÜKLERİMİZ GÜVEN VERDİLER''-

Okan Alkan ise takımda güzel bir ortam olduğunu vurgulayarak, ''Takımdaki büyüklerimiz bize sürekli yardımcı oldular ve bizimle her zaman yakından ilgilenerek, hem gelişimimize katkıda bulundular hem güven verdiler'' dedi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın da kendileriyle yakından ilgilendiğini kaydeden Okan, ''Hocamız, gerekli gelişimi gösterdiğimiz, iyi çalıştığımız ve hak ettiğimiz zaman formayı alabileceğimizi söylemişti. Biz de çalıştık, hocamız şans verdi. Biliyoruz ki daha yolun çok başındayız ve çok ama çok çalışmamız gerekiyor. Fenerbahçe camiasının bize olan sevgisine ve güvenine layık olmaya çalışacağız'' diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0