MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gerginlik devam ediyor!

Fenerbahçe'de Van Persie sürekli oynamak istiyor ancak Vitor Pereira Hollandalı golcü ile aynı fikirde değil.
06.10.2015 09:09
Akhisar maçına yedek olarak başlayan ve bundan mutsuz olduğunu her fırsatta dile getiren Hollandalı yıldız, “Hazırım ve sahada olmak istiyorum” derken, Portekizli hoca ise “Henüz 90 dakika oynayacak durumda değil” görüşünde ısrarcı!

Fenerbahçe’de son olarak Akhisar karşılaşmasında yedek bekleyen Robin van Persie ile teknik direktör Vitor Pereira arasındaki soğuk rüzgarlar bir türlü dinmiyor, gün geçtikçe sertleşiyor. İkili arasındaki bu çekişme takıma da yansırken, camia ise bu konuda bir hayli endişeli durumda.

Özellikle yönetim kanadı bu işin milli maç arasında çözülmesini beklerken, iki tarafın ise sebepleri farklı. Portekizli teknik adam, “Van Persie, henüz 90 dakika oynayacak durumda değil. Fernandao daha formda. Ayrıca ben kulübemde alternatif isimlerin olmasından yanayım” derken, Hollandalı yıldız ise tam tersi bir düşünceye sahip. 

Yerinden kalkmamıştı

Hollandalı yıldız, her fırsatta sahada olmak istediğini ısrarla dile getiriyor. Akhisar sınavında da takımının attığı iki golde yedek kulübesindeki yerinden kalkmayan ve skor 2-2’ye geldikten sonra 72. dakikada oyuna giren tecrübeli futbolcu, bu durumla ilgili olarak Pereira’ya, “Hazırım ve arkadaşlarımla birlikte sahada mücadele etmek istiyorum. 90 dakika boyunca bu takıma bir şeyler vermek istiyorum” yanıtını verdi.

En çok forması satılan yedek!

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’da 7.5 milyona yakın takipçisi bulunan ve dünyanın en önemli yıldızları arasında yer alan Robin van Persie, Fenerbahçe’ye transferi sonrasında da forma satışlarına büyük bir etki yapmıştı. Şu ana kadar Sarı-Lacivertliler’in, 120 bini aşkın forma sattığı konuşuluyor. Bunların yüzde 60’ını Nani ile birlikte van Persie’nin formalarının oluşturduğu biliniyor. Yani yedek golcü konumundaki van Persie, oturduğu yerden bile takıma büyük katkı sağlıyor!
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0