MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gheorghe Hagi'nin büyük hayali

G.Saray’ın Rumen çalıştırıcısı, transfer çalışmaları konusunda yaptığı özel toplantıda Başkan Polat'la kafasındaki takımı paylaştı...
04.12.2010 10:46

Galatasaray'ın Rumen çalıştırıcısı, yöneticilerle transfer çalışmaları konusunda yaptığı özel toplantıda Almanya'da bu sezon fırtına gibi esen ve lider olan Borussia Dortmund'u örnek aldığını söyledi, genç ve savaşçı oyuncular istedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, kafasındaki modeli yönecilerle paylaşarak, Almanya'da bu sezon mütevazı bütçesiyle fırtına gibi esen Borussia Dortmund'u örnek gösterdi.

Jürgen Cloop yönetiminde Bundesliga'da 20 milyon euro değerinde bir ekip kuran ve 14. hafta sonunda en yakın rakibine 7 puan fark atan ve değerini 100 milyon euronun üzerine çıkaran B.Dortmund'u örnek aldığını dile getiren Hagi'nin, Başkan Adnan Polat ve yöneticilerle yaptığı toplantıda, "Pahalı oyuncular ve pahalı takım kurmak başarının garantisi değil. Yıllardır Galatasaray'a gelen oyunculara bakın. Lincoln, Baros, Keita, Misimovic, Kewell, Elano, Pino... Bunların hepsi popüler, yıldız isimler. Ancak takıma katkıları değişken ve tartışılır boyutta" dediği öğrenildi.

Rumen çalıştırıcı ardından "Ama örneğin Borussia Dortmund'a bir bakın. Eskisi gibi iddialı bir kadro kurmak yerine başarıya aç, genç ve savaşan oyuncularla yola çıktılar. Şimdi hepsi fiyatını 10'a katlayan gençler, milli takımlarına da çağrılmaya başladılar. Benim de Galatasaray'da yaratmak istediğim model bu" diyerek, sarı-kırmızılı takımda yıldız ve popüler oyuncu transferinin sona ermesi gerektiğinin altını çizdi.

Devre arasında en az 3 ya da 4 oyuncu ile kadrosunu takviye etmeye hazırlanan Cim-Bom'da Başkan Adnan Polat da Rumen teknik adamın bu görüşüne destek verdi. Sarı-kırmızılılar devre arası transferi için 10 milyon euroluk bütçe ayırdılar.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0