MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3364
EURO
35.1115
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gökhan Gönül için sıcak saatler

31 yaşındaki sağ bekin menaceriyle yıllık 2,2 milyon Euro’dan 3+1 yıllık anlaşmaya varan yönetim, bu futbolcuyu resmen duyurmak için artık saatleri sayıyor. Son olarak imza parası pürüzünü de halleden yönetimin, bu transfere her an nokta koyabileceği konu
08.06.2016 12:17
Yeni sezon öncesinde kadrosuna kaliteli bir sağ bek kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül’le söz kesmişti.

Sarı-Lacivertliler’de geçirdiği 9 sezonun ardından sözleşmesi yönetim tarafından uzatılmayan 31 yaşındaki futbolcuyla yıllık 2,2 milyon Euro’dan  3+1 senelik anlaşmaya varan Beşiktaşlı idarecilerin, resmi imza öncesinde son görüşmeleri tecrübeli ismin menaceri Ahmet Bulut’la yaptığı öğrenildi.
 
Ahmet Bulut’un 3 milyon Euro’luk imza parası isteği sonrasındaki pazarlıklarda büyük aşama kaydeden yönetimin; 1 milyon Euro’ya bu konuya nokta koyduğu ifade edildi. Ek olarak Gökhan Gönül’e maç başı da 10 bin Euro vermeyi kabul eden Beşiktaş’ın, bu futbolcuyu Euro 2016 başlamadan resmen açıklamak için görüşmeleri hızlandırdığı bildirildi.

Turnuva sonrasında kampa katılacak

A Milli Takım’la birlikte Euro 2016 için Fransa’da bulunması sebebiyle transferini tamamen menaceri Ahmet Bulut’a bırakan Gökhan’ın, sık sık Bulut’u arayıp durumuyla ilgili olarak bilgi aldığı öğrenilirken başarılı ismin de bir an önce geleceğinin şekillenmesini istediği konuşuluyor. Fenerbahçe Yönetimi’yle üst üste yaptıkları birkaç görüşmeden sonuç alamaması sebebiyle kırgın olan Gönül’ün, son pürüzlerin tamamlanmasının ardından Euro 2016 sonrasında yeni takımının kampına katılmayı hedeflediği açıklandı.

22 maça çıktı 5 asist yaptı

Geçen sezon Fenerbahçe’nin 2. sırada tamamladığı Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla
22 maça çıkan Gökhan, takımına 1 gol ve 5 asistlik katkı sağlamıştı. Bu performansının ardından Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından Euro 2016 kadrosuna dahil edilen başarılı sağ bek; bu süreç öncesinde milli takımın 4 hazırlık maçında görev yapmıştı.

İSTANBUL HABER AJANSI
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0