MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5306
EURO
34.8665
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gökhan İnler için kritik gün

Beşiktaş Gökhan İnler için İtalyan kulübüne 5 milyon euro teklif etti. 7 milyon eurodan kapı açan Napoli kararını bugün açıklayacak.
29.07.2015 09:54

Beşiktaş gözünü orta saha transferine çevirdi. Siyah-Beyazlı yönetim Tolgay ve Veli'nin sakatlığı nedeniyle bir süredir Napoli'de oynayan İsviçreli futbolcu Gökhan İnler için temaslarını sürdürürken şu ana kadar bir anlaşma sağlayamadı. Teknik Direktör Şenol Güneş'in transferin bir an önce gerçekleşmesini istemesi üzerine Napoli ile birkaç kez pazarlık masasına oturan Siyah- Beyazlı yönetim bir türlü istediği sonucu elde edemedi. Beşiktaş dün son olarak Gökhan için Napoli'ye 5 milyon euro teklif etti. 7 milyon eurodan kapı açan İtalyan kulübü bu teklife soğuk bakmasına rağmen kendi aralarında son bir kez değerlendirme yapmak üzere Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları'ndan 24 saat süre istedi.

5 MİLYON EURODAN FAZLASI YOK!


BEŞİKTAŞ Yönetimi'nin Gökhan için 5 milyon eurodan yukarı bir rakam vermeye kesinlikle yanaşmayacağı ortaya çıktı. Napoli'nin bu teklifi reddetmesi halinde Beşiktaş Yönetimi'nin bir durum değerlendirmesi yaparak başka arayışlara girmesi bekleniyor. Başkan Orman'ın orta saha transferini 1 hafta içinde sonuçlandıracağı öne sürüldü.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0