MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Grosskreutz transferinde flaş gelişme

FIFA'nın eksik evrak sebebiyle lisans vermediği Alman yıldız için Galatasaray şartları zorluyor.
09.09.2015 10:01

Galatasaray transferin son gününde Dortmund’un yıldızı Grosskreutz’u İstanbul’a getirmiş, oyuncuya imzayı da attırmıştı.

Ancak sonrasında büyük bir skandal patlak vermiş, Sarı-Kırmızılı ekibin profesyonellerinin, FIFA’ya lisans için eksik evrak yolladığı ortaya çıkmıştı. Bu, Alman yıldızın Ocak’a kadar oynamayacağı anlamına geliyordu. Fakat Cim Bom, işin peşini bırakmadı. Son gelen haberler Galatasaray’ın FİFA’yı ikna için elinin çok güçlü olduğunu, Grosskreutz’un Ocak’tan önce formasına kavuşabileceğini gösteriyor.

GALATASARAY CEPHESİ:

Yönetim, FİFA’ya başvuruyu yaptı. Hatanın, bir çalışan hatası olduğunu, varsa, suç ile verilen cezanın örtüşmediğinin altı çizildi, cezanın paraya çevrilmesinin uygunluğu vurgulandı. Gündemdeki diğer örneklerin aksine ne oyuncuyla ne de Grosskreutz’un kulübüyle hiçbir pürüzün bulunmadığı da belirtildi. FİFA’nın birkaç gün içinde Galatasaray heyetini görüşmeli duruşma için Zürih’e çağıracağı öğrenildi.

GROSSKREUTZ CEPHESİ:


Alman yıldız da bir başvuru kaleme aldı ve “Bu basit hatadan ötürü çalışma hürriyetim elimden alınıyor” dedi. Grosskreutz’un avukatının da Zürih’e Galatasaraylı avukatlarla beraber gitmesi bekleniyor. Ayrıca hem Grosskreutz hem de kulüp, Dortmund’tan, “Bizim açımızdan sorun yok” yazısı alıyor.

FEDERASYON CEPHESİ:

Federasyon bu konuda Galatasaray’a büyük destek veriyor. Başkan Yardımcısı Servet Yardımcı, “Biz kulüplere yardımcı olmak için varız. Galatasaray talebini yaptı, haber bekliyor. Gelecek habere göre biz de üzerimize düşen desteği vereceğiz” dedi. TFF, transferin olağan akışı içinde ve kendilerinin bilgisi dahilinde geliştiğine tanıklık edecek. Hatta FIFA duruşmasına TFF’nin de bir temsilci göndermesi gündemde.

Kaynak: Fanatik

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0