MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3404
EURO
34.913
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Guardiola gidiyor mu?

Katar'ın ünlü spor kanalı beIN Sports, Manchester City'yi gelecek yıl Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola'nın çalıştıracağını iddia etti.
27.07.2015 15:11

Bayern Münih'i son iki yılda Almanya Ligi'nde şampiyon yapan Pep Guardiola, İngiltere Premier Ligi yolcusu.

Ortadoğu'nun en büyük spor kanalı olan Katar'ın beIN Sports TV'si Katalan teknik adamın gelecek yıl Manchester City'nin başına geçeceğini öne sürdü.

beIN Sports haberi, Twitter sayfasından da paylaştı. İki sezon önce şampiyon olduğu İngiltere Premier Ligi'ni geçen sezon ikinci tamamlayan Manchester City'de Şilili teknik direktör Manuel Pellegrini'nin koltuğu uzun süredir sallantıda.

Kulübün sahibi olan Birleşik Arap Emirlikleri vatandaşı Şeyh Mansour'un beIN Sports ile yakın ilişkiler içerisinde olması da haberin doğru olma olasılığını artırıyor.

Manchester City'de geçen yıl sportif direktörlüğe getirilen Txiki Begiristain ve CEO Ferran Soriano'nun da Guardiola ile daha önce Barcelona'da çalışmış olması genç teknik adamın City'ye gitme olasılığını yükseltiyor.

44 yaşındaki Pep Guardiola, Barcelona'da üç lig, iki Şampiyonlar Ligi kazanmasının ardından, Bayern Münih'te iki yılda iki lig şampiyonluğunu müzesine götürme başarısı da göstermişti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0