MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3652
EURO
34.9554
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÜCÜMÜZÜ TARAFTARDAN ALIYORUZ

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 20. haftasında 2-0 kazanılan Göztepe maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.
Karşılaşmadaki performanslarını değerlendiren Erun Yanal ''Bunu çok özlemiştik. Oyunun bölümleri var. Oyuna çok hızlı başlayan, her türlü atak pozisyonu elinde bulunduran bir takımdan sonra bekleyen bir takıma düşmek ve sonra yeniden iştahı kabarmış bir takım gibi oynamak. Burada eksikler oldu. Rakibimiz eksik kaldığında özgüven açısından fırsat yakalamıştık. Ama en azından uzun süredir kazanamayan, kazanmakta zorlanan ya da kazanırken zorlanan bir takımdan buraya gelmek kolay değildi. Ben taraftarlarımızın olumlu desteği için çok teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

Çekilen bir fotoğraf karesinde başının neden önde olduğunun sorulması üzerine Yanal, "Maçta bile başım bazen yerde. Çekilen fotoğrafı öyle değerlendirmek komik. Bazen öyle bir fotoğraf çekersin ki parmak göze giriyormuş gibi gözükür. Taraftarımız bizim başımızın tacı. Taraftar bu işin sahibi. Biz Fenerbahçe'nin varlığını, gücünü taraftardan alıyoruz. Bugün gördünüz. Böyle güçlü taraftarlarla bu keyfi yaşamak mutlu ediyor."
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0