MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.358
EURO
34.9385
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Guiza: Schuster beni Beşiktaş'a aldır

İspanya, Daniel Güiza'nın Beşiktaş teknik direktörüne ricada bulunduğu 'komplo teorisiyle' çalkalanıyor.
30.11.2010 09:29

Okçu'nun 'Beni anlayacak tek kişi sensin' dediği, Schuster'in ise Başkan Demirören'i 'F.Bahçe, Güiza'yı kullanamıyor. Benimle gol kralı olur' diye iknaya çalıştığı öne sürüldü.

Daniel Güiza hakkında İspanya'da üretilen bir komplo teorisi, ezeli rakipler F.Bahçe ve Beşiktaş'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek unsurlar içeriyor. İspanyol basınının iddiasına göre Güiza, Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster'e, 'Beni anlayacak tek kişi sensin, beni Beşiktaş'a aldır' dedi. İspanyol yıldızın Alman teknik adama özel hayatına çeki düzen getirmeye söz verdiği de belirtildi.

GETAFE'DE ÇALIŞTILAR İDDİALARA

göre Schsuter de Getafe'yi çalıştırırken öğrencisi olan Daniel Güiza'nın transfer edilmesi için Yıldırım Demirören'e istekte bulundu. Beşiktaş Başkanı'nın ise bu isteğe önce karşı çıktığı fakat Alman teknik adamın Demirören'i ikna etmeyi başardığı iddia edildi.

GÖRÜŞÜYORLAR

Schuster'in Başkan Demirören'i, 'F.Bahçe, Güiza'yı kullanamıyor. Benimle Türkiye'de gol kralı olur. Onu herkesten iyi tanıyorum' diye ikna etmek üzere olduğu öne sürüldü.

Schuster ve Güiza'nın sık sık bir araya geldikleri ve görüştükleri, Alman teknik adamın ameliyat sonrası Güiza'yı ilk arayan ve geçmiş olsun diyen kişi olduğu da bu komplo teorisine kaynak olarak gösterildi.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0