MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.529
EURO
34.865
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gülüm: Beşiktaş'ta kalmak istiyorum

Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe ile ilgili hakkında çıkan transfer haberlerine cevap verdi..
30.11.2010 17:42

Beşiktaş'ın Adanaspor'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı savunma oyuncusu Ersan Adem Gülüm, Fenerbahçe ile hiçbir transfer görüşmesi yapmadığını söyledi.
Genç oyuncu Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'yle hiçbir görüşmem olmadı. Beşiktaş'ta çok mutluyum ve sezon sonunda da Beşiktaş'ta kalmak istiyorum" dedi.

Fenerbahçe'nin kendisini istediği iddialarıyla ilgilenmediğini belirten genç futbolcu, "Beşiktaş taraftarının bana gösterdiği sevgi ve burada yakaladığım hava performansımın daha da artmasını sağladı. Beşiktaş'tan ayrılmayı kesin olarak ayrılmayı düşünmüyorum. Başka takımların teklifleriyle ilgilenmiyorum. Eğer yönetimimiz, Adanaspor'Dan bonservisimi almak isterse, Beşiktaş'a uzn yıllar seve seve hizmet ederim" şeklinde konuştu.

Ersan, milli takımla ilgili kesin kararını da verdiğini ve Türk Milli Takımı'nda oynayacağını ifade etti.

Adanaspor Başkanı Bayram Akgül de, Ersan Gülüm için Fenerbahçe'yle görüşmediklerini ve genç futbolcunun bonservisi konusunda önceliğin Beşiktaş'ta olduğunu kaydederek, "Ersan için Fenerbahçe'den aldığımız bir teklif ya da kendileriyle yaptığımız bir görüşme yok. Fenerbahçe Kulübü'nün de adı kullanılmış burada. Doğru bulmuyorum" şeklinde konuştu.

BEŞİKTAŞLILAR RAHAT OLSUN

Sezon sonunda satış opsiyonu konusunda önceliğin Beşiktaş'ta olduğunu dile getiren Bayram Akgül, "Ersan, Beşiktaş'ın oyuncusudur; Beşiktaş'a verilmiş bir sözümüz var. Sonuna kadar Beşiktaş forması giyecek. Almak istedikleri taktirde öncelik hakkı Beşiktaş'ındır. Ersan'ın kafası karıştırılmaya çalışılıyor. Biz böyle bir şeye müsaade etmeyeceğiz. Ersan da müsade etmeyecek. Bizim de kulağımıza Ersan'a talip olan takımlar olduğuna dair duyumlar geliyor; fakat Beşiktaşlılar rahat olsun. Fenerbahçe'yle bir görüşme olmamıştır" diye konuştu.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0