MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3335
EURO
35.1875
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güneş işi sıkı tutuyor

Şenol hoca, pazar günkü Rizespor mücadelesi öncesinde oyuncularından hücum bölgesinde daha aktif olmalarını istedi.
13.10.2015 10:03
Beşiktaş’ın Süper Lig’de özellikle son haftalardaki maçlarda oldukça fazla pozisyon bulmasına rağmen bunu skora yeterli olarak yansıtamamasıyla ilgili olarak teknik direktör Şenol Güneş’ten oyuncularına uyarı geldi. 

Önceki gün Çaykur Rizespor karşılaşması için yapılan idmanda Eskişehirspor mücadelesinde rakip ceza alanı önünde birçok pozisyon yakalamalarına rağmen rakiplerini tek farkla yenmelerini hatırlatan tecrübeli hoca, “Oyun içinde birbirinizle yardımlaşmanız güzel. Ancak birinin bitirici vuruşu yapması gerekiyor. Bu kadar pozisyon bulup gol çıkmayınca dönen toplar bizim için oldukça tehlike yaratıyor. Bu durumu bir daha yaşamak istemiyorum. Daha golcü bir takım olmalıyız. Rizespor karşısında bol bol rakip kaleyi yoklamanızı istiyorum. Bu konuda en büyük iş Mario Gomez’e düşüyor” ifadelerini kullandı.

‘Rakip deplasmanda tehlikeli’

Süper Lig’de pazar günü Rizespor’la oynayacakları lig maçının ardından gelecek hafta UEFA Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova’ya konuk olacak Beşiktaş’ta Şenol hoca, önlerindeki takvime etap etap bakmaları gerektiğini söyledi. Oyuncularından sadece Rize’ye odaklanmalarını isteyen Güneş, “İlk hedefimiz lig. Haftayı kayıpsız geçelim, ardından Avrupa için önümüze bakarız. Rakibimizin en önemi özelliği deplasmanda oynadığı futbol ve aldığı sonuçlar. İyi motive olmalıyız” diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0