MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3404
EURO
35.1251
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güneş'ten Sosa açıklaması

Başarısıyla dikkat çeken Tangocu, hocasından övgü aldı.
12.10.2015 09:52
Kara Kartal’ın Osmanlıspor’la 2-2 berabere kaldığı hazırlık maçında etkili bir görüntü ortaya koyan Jose Sosa, dostluk karşılaşması olmasına rağmen oyun içindeki ciddiyeti sebebiyle teknik ekip tarafından tam not almıştı.

Dün yapılan takım çalışmasında da sergilediği etkili futbol ve şut çalışmalarındaki başarısıyla dikkat çeken Tangocu, hocasından övgü aldı. Sosa hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Güneş, “Sosa büyük bir karakter. Sadece takım arkadaşlarının değil Türkiye’deki bütün futbolcuların ondan alması gereken dersler var. Herkes için tam bir örnek” ifadelerini kullandı.

Resmi siteden Orman’a yalanlama!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın geçen hafta Sompo Japan Sigorta’yla yapılan sponsorluk anlaşmasının ardından BJK Akatlar Arena’da basın mensuplarına yaptığı, “Devre arasında 1-2 bölgeye takviye yapmak istiyoruz” sözlerine dün kulüpten yalanlama geldi. Başta Anadolu Ajansı olmak üzere birçok devlet ve özel sektör ajanslwarı, gazete ve internet sitelerinin kullandığı sözler hakkında dün Bjk.com.tr’den yapılan bildiride, “Başkanımız Fikret Orman’ın ismi kullanılarak devre arasında 1 veya 2 transfer yapılabileceği iddiasını dikkate almayınız” denildi.

Siyah-Beyazlılar’a 1 günlük izin

Süper Lig’e verilen milli ara sebebiyle Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, dün öğle saatlerinde özel uçakla İstanbul’a döndü. Teknik direktör Şenol Güneş’in oyunculara 1 günlük izin verdiği öğrenildi. Beşiktaş’ın yıldızları, aranın ardından çalışmalarına; yarın saat 11.30 ve 17.00’de yapacağı antrenmanlarla devam edecek.

Milosevic’ten forma ısrarı

Kara Kartal’da teknik direktör Şenol Güneş’in yönetimindeki kadroda fazla şans bulamayan Alexander Milosevic, sıkı bir şekilde çalışmalarını sürdürerek formayı kapacağına emin... Konuyla ilgili olarak yakın çevresine konuşan İsveçli futbolcu, “Sezona iyi başlayamadım ama takımımda mutluyum. Hedefim çok çalışarak ilk 11’in değişilmez ismi olmak” dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0