MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3593
EURO
34.9694
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

GÜNOK ; UMARIM SONU GÜZEL OLUR

Medipol Başakşehir'in milli kalecisi Mert Günok, A Milli Futbol Takımı'nın teknik direktör Şenol Güneş ile güzel bir oluşuma girdiğini belirtti
Volkswagen Arena'da bu yıl 65'incisi gerçekleştirilen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreninden önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mert, milli takımın 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'ne 2'de 2 yaparak iyi başladığını ifade etti.

Eleme grubunda haziran ayında Fransa ve İzlanda ile önemli maçlara çıkacaklarını dile getiren 30 yaşındaki file bekçisi, "Güzel bir başlangıç oldu. Elemelere 2'de 2 yaparak başladık. Milli takım, Şenol hocamızla beraber güzel bir oluşuma girdi. Tecrübeli ve genç oyuncuların daha iyi kaynaştığını gördük. Ben de uzun süre sonra tekrar A Milli formayı giymenin şerefine eriştim. İyi hazırlanıp haziran ayındaki maçlardan da iyi sonuçlar almak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 26 haftada topladığı 58 puanla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir ve kendi performansı hakkında da konuşan Mert Günok, "Kendi performansımı değerlendirmeyi pek sevmiyorum ama benim için sezon başından beri güzel bir başlangıç oldu. Şu anda da güzel gidiyor. Ama takımım ve benim adıma sonunun güzel olması lazım. Güzel bir yolda ilerliyoruz. Umarım sonu güzel olur." değerlendirmesinde bulundu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0