MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3657
EURO
34.9347
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HAKEM ULUSOY'A , ARSLAN'LIK YAPTI

Kayseri'de çok önemli 3 puan bırakan Fenerbahçe 3 futbolcusunu da kaybetti! Orta sahada Kucher'e sert bir müdahale ile faul yapan Roberto Soldado önce sarı kart gördü.
Roberto Soldado önce sarı kart gördü. Bu karara sinirlenen ve hakeme itirazlarda bulunan İspanyol futbolcu, direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Hakem Alper Ulusoy, kırmızı kartın ardından sarı-lacivertli futbolculara Soldado'nun küfür ettiğini söyledi. Fenerbahçe'de 37. dakikada hakemi alkışladığı için sarı kart gören Isla da Konyaspor maçında cezalı duruma düştü. Son kartı da Tolgay gördü. Maç bitikten sonra tünelde hakem Ulusoy'a hakaret eden Tolgay ikinci sarıdan kırmızı kart gördü. Bu sezon 15 maçta 2. kırmızı kartını gören Soldado kendini aştı. İspanyol oyuncu, kulüp kariyerinde son 10 sezonda çıktığı 387 karşılaşmada 1 kırmızı görürken, bu sezon 769 dakikada bu rakamın üzerine çıktı. 33 yaşındaki futbolcu G.Saray derbisinin ardından da 6 maç ceza almıştı.

'APTALCA BİR HATA YAPTIM'
 
SOLDADO, maç sonu sosyal medya üzerinden özür diledi. Soldado, "Bugün aldığımız mağlubiyette tüm sorumluluğu kabul ediyorum. Çok iyi bir gidişat yakalamışken bir bireysel aptallıktan dolayı maçı kaybettik. Özür dilerim" ifadesini kullandı.

BEDELİNİ ÖDERLER
 
F.Bahçeli yönetici Semih Özsoy, maçın ardından hakeme tepki gösterdi: "Hakem maçı etkiledi. Çifte standart uygulanan pozisyonlara bakınca, ağır konuşmak geliyor içimizden ama konuşmuyoruz. Mensah'ın 6 faulüne, 2 kere elle oynamasına kart yok... Şamil'in, Ekici'ye faulüne bir şey yok. Bunu yapanlar, Türk futbolu önünde bedelini öderler. 'Düdük astırırım' gibi şeylerimiz yok. Soldado'nun yaptığı gereksizdi, cezasını biz veririz."

DERBIYI KAÇIRACAK
 
En az iki maç ceza alması beklenen Soldado, Konya ve Beşiktaş maçlarında takımı yalnız bırakacak.

SKRTEL'DE HASTALIK ŞOKU
 
F.Bahçe'de Kayseri maçı öncesinde hastalık şoku yaşandı. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu Martin Skrtel, bağırsak enfeksiyonu nedeniyle son dakikada kadrodan çıkartıldı. Halsizlik hisseden Slovak futbolcunun yerine Galatasaray'dan transfer edilen Serdar Aziz ilk 11'e girdi. Serdar böylece ilk kez bir resmi maçta F.Bahçe forması giydi.

'HER B... SARI KART VERİYORSUN!'
 
FENERBAHÇE'NIN, Beşiktaş'tan transfer ettiği Tolgay Arslan, ilk 11'de oynadığı ilk maçında kırmızı kart gördü. Tecrübeli futbolcu, mücadelenin bitiş düdüğünün ardından tünelde hakem Alper Ulusoy'a söylediği sözler nedeniyle ikinci sarıdan kızardı... Tolgay'ın, hakem Ulusoy'a, "Her b...ka sarı kart gösteriyorsun" dediği iddia edildi. Alper Ulusoy'un bu kararını, Fenerbahçe Teknik Direktör Ersun Yanal'ın yanına gidip, "Tolgay'a ikinci sarı karttan kırmızı kart gösterdim" diyerek, ilettiği belirtildi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0