MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3599
EURO
34.9287
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamza Hamzaoğlu'ndan Melo isyanı!

Kulüp başkanı Dursun Özbek'le Florya'da bir görüşme yapan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Melo işinin uzamasının takıma ve transfer politikasına zarar verdiğini belirterek, "Lütfen bu Melo krizi bitsin artık. Gidecekse gitsin, kalacaksa kals
06.08.2015 11:14

Yılan hikayesine dönen Felipe Melo transferi, artıkGalatasaray’da can sıkmaya başladı. Özellikle teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız. Sarı-kırmızılı kulüple 1 yıl daha kontratı olmasına rağmen ayrılmak isteyen, ancak transferi bir türlü sonuçlanmayan Brezilyalı futbolcuda yaşanan belirsizlik, Hamza hocayı isyan noktasına getirdi.

Kulüp başkanı Dursun Özbek’le dün Florya’da bir araya gelen Hamzaoğlu, “Önceliği Melo konusuna verelim. Lütfen bu Melo krizi bitsin artık. Gidecekse gitsin, kalacaksa kalsın. Biz de neler olacağını bilelim. Bilelim ki, gereği neyse yapalım. Bu durum hem takıma hem de transfer politikamıza zarar veriyor” ifadesini kullandı. Başkan Özbek de, krizin birkaç gün içinde çözüleceği garantisini verdi.

Artık kalması çok zor
Diğer taraftan Felipe Melo’nun, İnter’le görüşmelere devam ettiği ifade ediliyor. Galatasaray’a takasta gelecek futbolcunun belirlenmesiyle birlikte, Brezilyalı yıldızın transferinin açıklanacağı öğrenildi. İnter’e gitme işi olmazsa, Melo’nun Galatasaray’da kalması da düşük bir ihtimal olarak görülüyor. Tecrübeli futbolcu, ısrarla gitmek istemesi nedeniyle taraftarın gözünden düşmüş durumda. Hamza hoca tarafından kadroya da alınmayan Sambacı, zorlu maratona fiziksel olarak hiç hazır değil. Bu yüzden Melo’nun yerine alternatif isimler düşünülüyor.   

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0