MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hamzaoğlu kimleri veto etti?

Galatasaray'da taraftar transfer beklerken, Zlatan Ibrahimovic isminin bile Hamza Hamzaoğlu tarafından veto edildiği iddia ediliyor.
10.08.2015 13:52

Galatasaray, transferde şu ana kadar çok önemli futbolcuları gündemine aldı; ancak bunların neredeyse tamamı son anda gerçekleşmeyen transferler olarak kayda geçti. Bu süreçte gündeme gelen bir başka önemli isimle ilgili Ajansspor önemli bilgilere ulaştı. Evgen Konoplyanka'nın, Galatasaray'la anlaşmasına rağmen son anda transferinden Hamza Hamzaoğlu isteğiyle vazgeçildiği ifade edildi.

Geçen sezon Dnipro formasıyla Avrupa Ligi'nin en iyi oyuncularından bir tanesi olan ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden teklif alan Konoplyanka, sarı kırmızılı takıma gelmeyi çok istedi; hatta aynı zamanda temsilcisi olan babası İstanbul'a geldi ve yönetimle el sıkıştı. Prensipte anlaşma sağlandı.

Galatasaray'da oynamayı çok istedi
Başarılı futbolcu Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynaması ve büyüklüğü nedeniyle bu karara ulaşmıştı. Alınan bilgiye göre, sarı kırmızılı takımda oynamayı da çok iste. Fakat transferde her şey olumlu olmasına rağmen, imzalar atılamadı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, oyuncunun takımdaki mevcut sisteme uygun olmadığını düşünerek bu transferi veto etti.

Stoke City, Sunderland ve Sevilla gibi takımlardan teklif alan, transfer görüşmesi için Atletico'nun, Madrid'e davet ettiği başarılı orta saha oyuncusu, uzun süre beklemesine karşın Galatasaray transferini gerçekleştirmediği için geçen sezon Avrupa Ligi kupasını kazanan İspanyol takımı Sevilla'yla 4 yıllık anlaşma yaptı.

Ukrayna milli takım formasını da giyen 25 yaşındaki sol kanat oyuncusu, forvet arkasında ve sağ kanatta da oynuyor, gole çok yakın bir isim olarak göze çarpıyor.

Beşiktaş da O'nu çok istedi! Orman 3 kez izledi
Beşiktaş da tam bir sezon Konoplyanka'yı takip etti. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, bizzat kendisi tam 3 kez oyuncuyu izledi. Fakat Konoplyanka Türkiye'ye gelmesi durumunda Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi. Sarı kırmızılılara transferi gerçekleşmeyince İspanya'ya gitmek durumunda kaldı.

Douglas ve Kalinic
Alınan bilgiye göre, Dnipro'nun iki önemli oyuncusu Douglas (stoper) ve Nikola Kalinic de (forvet) Galatasaray'a transfer oluyordu. Ancak futbolun yönetimiyle ilgili ani değişikliğin ardından bu transferler de askıya alındı. Edinilen bilgi ise; Hamza Hamzaoğlu'nun bu iki oyuncunun transferine de sıcak bakmadığı yönünde.  

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0