MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3613
EURO
34.9442
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Harry Potter'dan 3 boyutlu veda

'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 2' tüm dünyada 3 boyutlu olarak gösterime girecek
28.04.2011 13:38

Harry Potter serisi film merakla beklenen son filmin ikinci bölümü 'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 2' ile bitiyor.Finalde, iyi ile kötünün mücadelesi büyücülük dünyasını büyük bir savaşın içine sokmuştur. Tehdit hiçbir zaman bu kadar büyük olmamıştır ve artık hiçbir yer güvenli değildir. Bu arada, Lord Voldemort ile son karşılaşmasına gittikçe yaklaşan Harry Potter'ın en büyük fedakarlığı yapması gerekecektir.

Başrollerdeki Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson; Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger rollerini tekrar üstleniyorlar.

Filmin kadrosunda; Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Tom Felton, Ralph Fiennes, Brendan Gleeson, Richard Griffiths, John Hurt, Jason Isaacs, Helen McCrory, Bill Nighy, Miranda Richardson, Alan Rickman, Maggie Smith, Timothy Spall, Imelda Staunton, David Thewlis, Julie Walters ve Bonnie Wright yer alıyor. Final bölümünün yönetmeni ise David Yates.

'Harry Potter ve Ölüm Yadigarları-Bölüm 2' Haziran 2011'den itibaren 3 Boyutlu ve 2 Boyutlu olarak tüm dünyada gösterime girecek. Türkiye vizyon tarihi 13 Temmuz.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0