MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Haydi Timsah, Yap artık siftah

Avrupa kupalarına veda etmek istemeyen yeşil-beyazlılar, Valencia deplasmanında ilk galibiyetlerini arıyorlar.
24.11.2010 17:27

Şampiyonlar Ligi'nde C Grubu'nda mücadele eden Türkiye şampiyonu Bursaspor, gruptan çıkma hesapları yapan Valencia'ya konuk oluyor.

İlk maça bakarsak...

Çıktığı dört maçta yedi puan toplayan Valencia, Bursaspor ile Türkiye'de oynadığı maçı 4-0'lık bir skorla çok rahat kazanmıştı. Yaklaşık bir buçuk ay önce oynanan maçta oldukça formda olan İspanyol ekibi, son haftalarda ligde de zor günler geçiriyor. 

Son altı haftada sadece bir galibiyet alan siyah-beyazlı takım, bu maçta alacağı üç puanla ikinci tura adını yazdırabilecek. Son Şampiyonlar Ligi maçında Rangers'ı 3-0'la geçen İspanyol ekibi, bu maçın da mutlak favorisi konumunda. Teknik direktör Unai Emery, bu maçta Mathieu, Mehmet Topal, Fernandes ve Feghouli'den yararlanamayacak. Öte yandan dizinde ağrıları bulunan Mata ile as kaleci Cesar'ın Bursaspor karşısında dinlendirilmesi bekleniyor.

Avrupa'da son şans

Çok iyi başladığı ligde liderliği Trabzonspor'a kaptıran Bursaspor, Avrupa kupalarındaki kaderini belirleyecek maça çıkacak. Çıktığı dört maçta gol dâhi atamayan yeşil-beyazlı ekip, çizdiği savruk ve etkisiz görüntüyle taraftarlarını üzmüştü. Valencia deplasmanından alınacak bir galibiyet son haftada Rangers ile oynanacak maça büyük anlam katacak. Ne var ki ilk maçında kendi sahasında ve tam kadro olmasına rağmen Valencia'dan dört gol birden yiyen Bursaspor'un iki önemli eksikle deplasmanda çıkacağı bu maçta şansı yok denecek kadar az. Deneyimli sağ bek Ali Tandoğan ile patlayıcı genç forvet oyuncusu Sercan Yıldırım'ın yokluğunu bu maçta fazlasıyla hissedeceklerdir. Umutlu cümleler kurmak pollyannacılıktan fazlası olmaz.

Valencia: Moya, Bruno, Ricardo Costa, Navarro, Stankevicius, Miguel, Maduro, Hernandez, Joaquin, Aduriz, Alejandro Dominguez

Bursaspor: Ivankov, Mustafa, Ömer, İbrahim, Vederson, Ergic, Batalla, Volkan, Insua, Ozan, Turgay.

Saat: 21.45
Yayın:Star

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0