MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3254
EURO
35.1547
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HIZLI BAŞLARSAK HAVAYA GİRERİZ

Sezona iyi bir giriş yapmak için takım uyumunu çabuk atlatmaları gerektiğini söyleyen Abdullah Avcı "Transferde ne kadar hızlı davranırsak o kadar erken yol alırız" dedi
Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ile Abdullah Avcı'nın Bodrum'daki görüşmesinin detayları ortaya çıktı.

Gelecek sezonun planlamaları hakkında görüş alışverişinde bulunan ikili, izlemeleri gereken stratejiler konusunda birbirlerine tavsiyelerde bulundu. Siyah-beyazlılarda yeni bir sayfa açan Abdullah Avcı, transferde hızlı davranmaları gerektiğini belirterek, yeni isimlerin kamp dönemine yetişmelerinin önemine dikkat çekti. Başkan Orman ise gündemlerindeki Schürrle, Mlapa, Ömer Toprak, Visca, Epurueanu, Tosic, Lookman, Mert Müldür, Caiuby, Azubuike ile temasların olumlu geçtiğini ancak transfer stratejilerini kadroda düşünülmeyen isimlerden gelecek paranın belirleyeceğini söyledi.

Satış geliri önemli

Sözleşmeleri süren Quaresma, Medel, Larin, Roco ve Mirin'i satmaya çalıştıklarını belirten Orman, bu sıkıntıyı çözmek için uğraştıklarını belirtti. Siyah-beyazlıların patronunun Avcı'dan isteği ise sezon başı performansıyla ilgiliydi. Son iki sezonda ligin ilk yarılarında yaşanan puan kayıplarının pahalıya mal olduğuna dikkat çeken Orman "Lige iyi başlarsak iyi bitiririz. Puan kayıplarıyla başlarsak kaybettiğimiz konsantrasyonumuzu toparlamak zaman alıyor. Bu sırada da şampiyonluk kaçıyor. Sezona hızlı başlarsak ikinci yarıda da şampiyonluk havasına girince taraftarımızı da arkamıza alırız ve ipi göğüsleriz" diyerek şampiyonluk taktiği verdi.

Avcı garanti verdi

Başakşehir'de sezona iyi başlamalarına rağmen taraftar gücünün eksikliği sebebiyle son düzlüğü iyi koşamadıklarını söyleyen Abdullah Avcı, Başkan Fikret Orman'a "Beşiktaş'ta ise Türkiye'nin en iyi taraftarı arkamızda olacak. Bu defa rahat bir şekilde şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0