MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Holosko: Golü atmam beni mutlu etti

Beşiktaş'ın, Bursaspor karşısında golünü atan Slovak futbolcu Filip Holosko, maçın sonucunu belirleyen golü atmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.
05.12.2010 18:13

Beşiktaş'ın, Bursaspor karşısında golünü atan Slovak futbolcu Filip Holosko, maçın sonucunu belirleyen golü atmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Karşılaşma sonrası basın toplantısına kızı Sofiye ile birlikte gelen Holosko, kendileri için zor bir maç olduğunu belirterek, ''Üst üste 3 tane çok zor maç oynadık. Deplasmanda Galatasaray ve CSKA Sofya'yı yendik. Hafta içindeki maç nedeniyle Bursaspor karşısında zaman zaman zorlanabileceğimizi düşünüyorduk. Ancak çok iyi oynadık. Daha çok topu koşturduk ve galip gelmeyi becerdik'' ifadelerini kullandı.
''Maçın sonucunu belirleyen golü atmam beni mutlu etti'' diyen Holosko, zaman zaman taraftarların kendisine yönelik tepkileriyle ilgili olarak da şunları söyledi:

''3-4 hafta önce Konyaspor maçında kötü oynamamama rağmen net pozisyonları değerlendiremediğim için protesto edilmiştim. Biz de insanız, bu tip tepkiler tabii ki bizi üzüyor. Futbolda her şey değişebilir. Golden önce benzer bir pozisyonu kaçırdım ve yine tepki gelebilir mi diye korktum, ama sonrasında golü attım ve mutlu oldum. Taraftarlarımız umarım anlık tepkiler vermemeleri gerektiğini görmüşlerdir.''

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0