MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3656
EURO
34.97
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İKİ BİNDEN FAZLA TAKIM KAYIT OLDU

6 yıl aradan sonra İstanbul'u tekrar kanatlar altına almaya hazırlanan Red Bull Uçuş Günü için 4 Şubat tarihinde açılan kayıtlara iki binden fazla takım kayıt oldu.
Büyük ödülü pilotluk eğitimi olan Red Bull Uçuş Günü, kısa sürede büyük ilgi gördü. 6 yıl aradan sonra İstanbul'u tekrar kanatlar altına almaya hazırlanan Red Bull Uçuş Günü için 4 Şubat tarihinde açılan kayıtlara iki binden fazla takım kayıt oldu.
 
Üretici ve cesur uçuş tutkunlarının birbirinden eğlenceli şovlarına ve kıyasıya rekabetine sahne olacak yarışma için hazırlıklar başladı. 30 Haziran Pazar günü Caddebostan sahilinde gerçekleştirilecek etkinlik için başvurular 1 Nisan tarihine kadar devam ediyor.

6 yıl aradan sonra İstanbul'a geri dönecek olan havacılık tarihinin en eğlenceli etkinliği Red Bull Uçuş Günü, İstanbul'u tekrar kanatlar altına almaya hazırlanıyor.
 
Dörder kişilik takımların kendi tasarladıkları el yapımı uçuş araçlarıyla 6 metre yüksekliğinde bir rampadan suya atlayarak eğlencenin ve rekabetin bir arada yaşandığı, izleyenler için unutulmaz görüntülere sahne olacak olan etkinlik, kısa sürede büyük bir katılımcı ilgisi ile karşılaştı.
 
Şubat ayı içinde duyurulan etkinliğe şimdiden iki bini aşkın takım başvuru yaptı. Yarışmacılar en üretici uçuş aracını tasarlamak için hazırlıklara başladı.
 
Hem eğlenmek hem de pilot olma hayaline bir adım daha yaklaşmak isteyenler için başvurular 1 Nisan tarihine kadar Red Bull internet adresinden devam ediyor.

30 Haziran Pazar günü Red Bull Uçuş Günü'nde yer alabilmek için, başvuru adresinde yer alan dijital oyunda başarılı olmak ve başvuru formunu doldurmak gerekiyor.
 
Uçma hayali kuran ve başvuru adımlarını tamamlayan herkesin katılabileceği Red Bull Uçuş Günü'nde, insan gücüyle çalışan bir uçuş aracı tasarlayacak kadar üretici ve yüz binlerin önünde şov yaparak uçmaya çalışacak kadar cesur ve eğlenceli pilotlar, takımlarını kurup unutulmaz bir uçuş deneyimi yaşayacaklar.
 
Uçuş Günü'nde jüri, yarışmacıları sadece uçuş mesafesiyle değil üreticilik ve uçuş öncesinde gerçekleştirilecek performanslarına göre de değerlendirecek.

Birincilik ödülü: 'pilotluk eğitimi'

Red Bull Uçuş Günü'nde jüriyi etkileyerek birinci olacak takım, pilotluk hayaline bir adım daha yaklaşarak 'pilotluk eğitimi' ödülünü kazanacak.
 
Organizasyonda ikinci olan takım Salzburg Hangar-7 'de Flying Bulls ile Uçuş Deneyimi, üçüncü olan takım ise Red Bull Air Race'i yerinde izleme ve Red Bull Air Race uçağı ile deneyim yaşama şansına kavuşacak.
 
Tasarladıkları insan gücüyle çalışan uçuş aracı ile en uzağa uçmayı başaran takım da dünya turu bileti ile ödüllendirilecek.

İlk olarak 1992 yılında Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenen Red Bull Uçuş Günü, gördüğü büyük ilgiden sonra tüm dünyaya yayıldı.
 
Red Bull Uçuş Günü'nde en uzun mesafe rekoru Kaliforniya'da 78.6 metre mesafe ile The Chicken Whisperers takımının olmuştu.
 
Türkiye'ye ilk kez 2008'de 'Flugtag' adıyla gelen Uçuş Günü, İstanbul'da en son 2013 yılında gerçekleştirildi.
 
Caddebostan'da 140 bini aşkın kişinin takip ettiği etkinlikte 'Angara Börds' takımı 30 metreyle Türkiye rekoru kırdı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0