MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İNGİLİZLER ÖZİL'İ HEDEF GÖSTERDİ

Daha önce Manchester City'li Raheem Sterling'e de sistematik olarak saldıran ve manşetlerine taşıyan İngilizler şimdi de kendisine Mesut Özil'i hedef seçmişe benziyor.
Performans olarak kendisinden bekleneni vermeyen Mesut Özil'e, teknik sebeplerle değil; hakarete varan ifadelerle saldıran İngilizler kendi vatandaşlarından da büyük tepki çektiler.

İngiltere'nin sansasyonel yayınları ile tanınan basın organlarından 'The Sun' gazetesinin uzun süredir Mesut Özil'i manşet yaptığı gözleniyor.
1-016-002.jpg

Arsenal'in aldığı yenilgileri Mesut Özil fotoğrafları ile sayfasına taşıyan Sun, okurlarının gözünde yenilginin sorumlusunu Mesut olarak göstermeye çalışıyor.

HASTALIĞINI DİLLERİNE DOLADILAR

Aynı gazete Mesut Özil'in teknik direktörü tarafından kadroya alınmamasını ya da hasta ve sakat olmasını da diline dolamış durumda. Kelime oyunları üzerinden Mesut'un hastalanmasını diline dolayan gazete, son olarak Mesut Özil'e hakaret edecek boyuta da geldi.

HADDİNİ AŞAN İFADELER!

Sınırı aşan The Sun yazarı Neil Ashton, Mesut Özil'e 'virüs' diye hakarette bulundu.

Mesut'un acilen kulüpten gönderilmesi gerektiğini söyleyen Ashton'ın bu kullandığı bu ifadeler İngiltere'deki futbolseverler tarafından da büyük tepki topladı.

İNGİLİZ TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İngiliz taraftarlar yaptıkları yorumlarla Neil Ashton'a tepkilerini gösterdiler. 'Bu çok iğrenç', 'Tamamen ahmakça', 'Utanç verici. Sözde gazeteci...', 'Ashton, insanlık adına utanç verici birisi' yorumlarında bulunan İngiliz futbolseverler, gazeteyi boykot çağırısında bulundu.

The Sun'dan Dave Fraser ise Mesut Özil'in kazancına dikkat çekerek dakika başı 9 bin sterlin aldığını belirtti.

Haftalık kazancı 350 bin sterlin olan Mesut Özil'in 2 bin 340 muhtemel dakikanın 1.056'sında sahada kalabildiğini, bu sezon sadece 14 maça çıkarak beklentilerin altında kaldığını yazdı.

Sezonun ilk maçından günümüze yaklaşık olarak 9.1 milyon sterlin kazandığını belirten yazar, Juventus ve Inter gibi dev İtalyan kulüplerinin de Mesut'un yüksek haftalık kazancı yüzünden geri adım attığını dile getirdi ve "Real Madrid'in eski yıldızını sanırım artık kimse takımında görmek istemiyor" diyerek yazısını noktaladı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0