MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3216
EURO
35.03
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Inter'den Telles için açıklama!

Inter'in Galatasaray'dan kiraladığı Alex Telles için İtalyan basınında bonservisi alındı' iddialarına menajer Otto'dan yanıt geldi.
07.10.2015 09:56
Inter'in Galatasaray'dan kiraladığı Alex Telles için İtalyan basınında bonservisi alındı' iddialarının yer almasının ardından, menajer Fernando Otto'dan açıklama geldi.

Brezilyalı oyuncu için erken harekete geçme gibi bir planı olmadığını belirten Otto, "Şu anda Alex Telles'in transferi için çalışmalar yürüttüğümüz doğru değil. Böyle bir şey olursa, sezon sonunda olacak" ifadelerini kullandı.

Inter ile bir görüşmesi olacağını kaydeden menajer, "Bu ay Milano'ya geçerek, sportif direktör Piero Ausilio ile görüşeceğim. Ancak şu anda hiçbir şey yok. Ama size yine de, Inter'in Telles için sezon sonunda harekete geçeceğini söyleyebilirim" diye konuştu.

Galatasaray'dan 1 sezonluğuna Inter'e kiralanan Alex Telles için yapılan anlaşmada 8,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Inter'de Mancini'nin favori isimlerinden biri olan 22 yaşındaki sol bek, 5 maçta, 2 asist yaptı.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0