MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.552
EURO
34.8813
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İspanya'da yer yerinden oynadı

Tarihinde ilk defa Dünya Kupası'nı kazanan İspanya Milli Takımı, kupayı ülkesinde yüzbinlerle birlikte kutladı.
13.07.2010 09:53

Dünya Kupası'nın sahibi İspanya, Madrid'de coşkuyla karşılandı. Kraliyet ailesini ve Başbakan Zapatero'yu ziyaret eden milli takım kafilesi, Madrid sokaklarında 200 bin kişiyle birlikte zafer şarkıları söyledi. 

İspanyol futbolcular ve teknik heyet, "Şampiyonlar" yazılı üstü açık otobüsle Madrid sokaklarında yaklaşık 4 saat süren bir tur yaptı. Takım kaptanı İker Casillas, elindeki Dünya Kupası'nı göstererek, İspanyollar ile tarihi zaferi kutlarken, diğer futbolcular da dans edip, şarkılar söyleyerek eğlendi. 

Trafiğe kapatılan şehir merkezindeki caddeler, sarı kırmızılı elbiseli, İspanyol bayraklı yüzbinlerce İspanyol tarafından adeta işgal edildi, herkes hep bir ağızdan "Şampiyon" diye futbolculara tezahüratta bulundu. Madrid'de hava sıcaklığının yüksek olmasından dolayı balkonlarda bulunanlar, kovalarla aşağıya su atarak, sıcaktan bunalan ve saatlerdir bekleyenleri biraz olsun serinletmeye çalıştı.

Bu arada, İspanya Milli Takımı, kutlamaların sona ereceği, özel olarak hazırlanan alana geldiğinde, çok büyük bir kalabalığın kendisini beklediğini gördü. Madrid Belediyesi, kutlamaları canlı veren televizyonlar aracılığıyla "Yer yok kutlamalara artık gelmeyin, evinizde televizyondan izleyin" diye anonslar yaptı.

Futbolcular ve meydanda toplanan yüzbinlerce İspanyolun kupa kutlamaları, geç saate kadar devam edecek.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0