MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3229
EURO
35.1342
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbul Park'ta Ay-Yıldız modası

McLaren Mercedes takımı, arkasında Ay-Yıldız bulunan kıyafetlerde İstanbul Park'ta boy gösterecek.
24.04.2011 22:54

Dev organizasyonun patronu Bernie Ecclestone'un, Formula 1 için istediği yıllık ücrete yaptığı zamın ardından Türk yetkililerin bu zammı aşırı buluşuyla başlayan gerginlik ipleri kopma noktasına getirdi.

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Gazete sayfalarında "Formula 1'in Türkiye'nin tanıtımına katkısı ne kadar" tartışmaları yapılırken, yarışseverlerin en büyük korkusu son Türkiye Grand Prix'ini izleyecek olmak! Türkiye cephesinde reklam katkısı tartışılırken, takımlar da bu sezon Avrupa'da yapılacak ilk yarış olan Türkiye Grand Prix'i için hazırlıklarını sürdürüyor. Bu hazırlıkların biri var ki, 6-8 Mayıs tarihlerinde Türk yarışseverlerin keyfine keyif katacak türden. Bu sezon yeni bir uygulama başlatan ve her grand prixte giyilmek üzere ayrı kıyafetler tasarlatan McLaren'in İstanbul kostümü belli oldu.

AY-YILDIZ VE LALE FİGÜRÜ

Hugo Boss ve Mclaren birlikteliğinin 30. yılı kapsamında düzenlenen yarışmada birinci olan tasarıma sahip tulumu sürücüler sıralama gününde giyiyorlar. Hugo Boss'un internet sitesinde başlayan dizayn yarışmasının galibi olan bir Türk yarışsever, McLaren pilotları Lewis Hamilton ve Jenson Button'un İstanbul'da taşıyacağı kıyafetleri Ay-Yıldız ve lale figürleriyle donattı.

Takım pilotlarının yanında pit görevlileri ve McLaren yetkililerinin de giyeceği kıyafetin ön kısmında 'İstanbul lalesi' yer alıyor. Arka bölümde ise Ay-Yıldız figürü dikkat çekiyor. McLaren pilotları, sezonun ilk 3 yarışı olan Avustralya, Malezya ve Çin grand prixlerinde de, bu ülkelere özel kıyafetleri taşımıştı.

HAMİLTON'A UĞURLU GELECEK Mİ?

Formula 1'de ilk iki ayak olan Avustralya ve Malezya'da Red Bull pilotu Sebastian Vettel'in hızına teslim olan McLaren'in İngiliz pilotu Lewis Hamilton, Çin Grand Prix'inde ilk sırayı almıştı. Çin'deki bu yarışla şampiyonluk iddiasını gözler önüne seren Hamilton, Avrupa kıtasındaki ilk yarış olan Türkiye Grand Prix'inde yine zirveyi hedefliyor. Bakalım bu kıyafet, İngiliz'e uğurlu gelecek mi?

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0