MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbulls, Milano Thunder'ı devirdi

İstanbulls, İtalya temsilcisi Milano Thunder'ı İstanbul'da 3-2 yenerek, bu sezon evindeki son maçından galibiyetle ayrıldı.
12.03.2011 13:18

Dünya Boks Ligi Avrupa Konferansı 11. hafta maçında Türk takımı İstanbulls, İtalya temsilcisi Milano Thunder'ı İstanbul'da 3-2 yenerek, bu sezon evindeki son maçından galibiyetle ayrıldı.

Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda dün gece gerçekleştirilen organizasyonda İstanbulls, grubunda evinde oynadığı son maça İtalyan ekibi Dolce&Gabbana Milano Thunder karşısında çıktı. Büyük çekişme yaşanan müsabakalar sonucunda İstanbulls, grup ikincisi olan rakibine 3-2'lik üstünlük kurdu ve 3 puanı kazanan taraf oldu.



54 kiloda yapılan gecenin açılış maçında, İstanbulls adına ringe çıkan Ciprian Apodaresei, rakibi Vitaliy Volkov'a 3-0 yenildi.

61 kiloda Türk ekibinin boksörü David Oliver Joyce, Milano Thunder'dan son Dünya şampiyonu Domenico Valentino ile karşılaştı. Maç, 3. rauntta Valentino'nun yüzünde gerçekleşen bir açılma nedeniyle doktor kararıyla durduruldu. İtalyan takımın boksörü maça devam edemeyince, Joyce 2-1 sayıyla galip geldi ve durum 1-1 oldu. 73 kilo müsabakasında İstanbulls'tan Onur Şipal ile konuk takımdan Sergiy Derevyanchenko ringe çıktı. Şipal'ın sakatlanmasıyla müsabakayı 3. rauntta teknik nakavtla kazanan taraf Sergiy Derevyanchenko oldu ve Milano Thunder 2-1 öne geçti.


85 kiloda yapılan yarı ağır sıklet karşılaşmasında İstanbulls'un Alman boksörü Enrico Kolling, İtalyan ekibin boksörü Kuzey İrlandalı Tommy McCarthy'nin karşısına çıktı. Kolling başından sonuna kadar üstün götürdüğü karşılaşmayı 3-0 kazandı ve skoru 2-2'ye getirerek heyecanı son maça taşıdı. İstanbulls-Milano Thunder maçının 91 kilodaki 5. ve son müsabakasında Türk temsilcisinin Ukraynalı boksörü Oleksiy Sivko, rakibi Benjey Zimmerman ile karşılaştı. Beş raunt boyunca rakibine karşı üstünlük kuran ve maçı 3-0 kazanan Sivko, İstanbulls'a 3 puanı getiren isim oldu. İstanbulls, Milano Thunder'ı 3-2 yendi.
 


Bu galibiyetle puanını 15'e yükselten İstanbulls, Avrupa Konferansı'ndaki üçüncülüğünü garantiledi. Milano Thunder ise 1 puan aldığı maçtan sonra 24 puana yükseldi ve ikinci sırada kaldı. İstanbulls, gruptaki 12. ve son maçını 19 Mart'ta Moskova deplasmanında Kremlin Bears ile yapacak.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0