MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İstanbulls'un rakibi Milano Thunder

Dünya Boks Ligi'nde ilk 4 maçında 5 puan alan İstanbulls, Milano deplasmanında ringe çıkıyor. Milano Thunder-İstanbulls maçı, cuma akşamı saat 22.00'den itibaren NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.
05.01.2011 13:43

Boks’un şampiyonlar ligi NTV SPOR’da devam ediyor. Türkiye temsilcisi İstanbulls tüm dünyaya meydan okuyor.

Dünyanın en iyi boksörlerinin ringe çıktığı WSB (World Series of Boxing) Dünya Boks Ligi tüm hızıyla devam ediyor. AIBA’nın düzenlediği ve 3 kıtadan toplam 12 takımın yer aldığı ligde temsilcimiz İstanbulls, Avrupa Grubu’nda Paris, Milano ve Moskova takımlarıyla eşleşmiş durumda. Turnuvada her gece 3’er dakikalık 5 raunttan oluşan 5 maç yapılıyor ve bu 5 maçtan en az 3’ünü kazanan takım geceyi galip tamamlıyor.

İstanbulls’un sıradaki maçı cuma akşamı Palasharp'ta, İtalyan temsilcisi Dolce & Gabbana Milano Thunder karşısında olacak. Bu dev maç cuma akşamı 22.00’den itibaren NTV SPOR ekranlarında olacak.

İstanbulls, grubunda son olarak 17 Aralık cuma akşamı deplasmanda Paris United ile karşılaşmış ve salondan 4-1 mağlup ayrılmıştı.

Bu önemli karşılaşma öncesi temsilcimiz İstanbulls, 4 maçta 5 puan alabildi. Milano Thunder ise 4 maçta aldığı 10 puanla grupta ikinci sırada yer alıyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0