MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3254
EURO
35.1547
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Beşiktaş'ın Dzeko formülü

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’ne damga vurmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Edin Dzeko konusunda atağa kalktı. Roma’nın 10 milyon Euro’da ısrarcı olması sonrasında yönetim; Bosnalı futbolcu için kulüp sponsorlarının desteğini kullanıp yıldız ismi Kartal ya
21.06.2016 17:43
İtalya Serie A ekibi Fiorentina’dan Beşiktaş’a kiralık olarak kazandırılan Mario Gomez’in takımdaki geleceğinin bir türlü netlik kazanmaması sonrasında yönetim, Edin Dzeko konusunda çalışmalarına hız verdi.

Almanya Milli Takımı’yla Euro 2016 için Fransa’da bulunan 30 yaşındaki futbolcunun kulübe menaceri aracılığıyla olumlu mesajlar göndermesine rağmen Siyah-Beyazlılar’da kalmak için somut bir adım atmaması üzerine Bosnalı yıldıza yoğunlaşan Kartal; Dzeko’yu getirecek formülü buldu.

30 yaşındaki futbolcuyu Şampiyonlar Ligi’ndeki marka yüzü yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, bu ismin transferi konusunda kulübün sponsorlarından destek alacak.

Ödeme koşullarında kolaylık

Ocak ayında Manchester City’den 11 milyon Euro’ya aldığı Dzeko için 10 milyon Euro’luk talepte ısrarını sürdüren Roma’ya bu bedeli, başta Vodafone ve Koç olmak üzere sponsorlarından alacağı yardımla ödemeyi planlayan yönetim, böylelikle Gomez’in yerini en iyi şekilde doldurmayı planlıyor.

Sezonu 31 maçta 8 gollük performansla tamamlayan tecrübeli futbolcuyla yollarını ayırma kararı alan Başkent ekibinin; Kara Kartal’a ödeme koşullarıyla ilgili olarak da kolaylık sağlayabileceği konuşuluyor. 

Sunderland de devreye girdi

Roma’nın Edin Dzeko’yla yollarını ayıracağını açıklamasının ardından Bosnalı futbolcuya bir talip de İngiltere’den geldi. Premier Lig temsilcisi Sunderland, 30 yaşındaki futbolcu için Çizme ekibiyle görüşmelere başladı. Menacer Sam Allardyce’in isteğinin ardından harekete geçen Sunderland’in; bu futbolcu için pazarlıklara başladığı bildirildi.

Yeri şimdiden doldu!

Geçen sezon kiralık olarak görev yaptığı Roma’da 18 maçta 8 gol ve 2 asistlik performans gösteren Stephan El Shaarawy’nin teknik direktör Luciano Spalletti tarafından beğenilmesinin ardından Başkent ekibi harekete geçti. Roma, bonservisi Milan’da bulunan Mısır asıllı İtalyan futbolcunun sözleşmesindeki 13 milyon Euro’luk opsiyon maddesini kullanma kararı aldı. Tarafların, gelecek hafta içerisinde bu transferi duyurması bekleniyor.
 
İSTANBUL HABER AJANSI 
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0