MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3297
EURO
35.1889
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Gekas'ın yeni takımı

Akhisar Belediyespor'da kadro dışı kalan ve Manisa temsilcisinden sezon sonu ayrılması kesinleşen Theofanis Gekas, gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek Göztepe ile anlaşmaya vardı.
28.04.2015 14:29

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Göztepe’de büyük coşku var. Şehirde kutlamalar hâlâ sürüyor. Başkan Mehmet Sepil yönetimindeki ilk sezonunda mutlu sona ulaşan, PTT 1. Lig’de de kalmaya çok niyeti olmayan sarı-kırmızılılar, gelecek sezonun planlamalarına şimdiden başladı, hatta dev bir adım attı.

BU SEZON 24 MAÇTA 12 GOL ATTI
Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Göztepe, Akhisar Belediyespor’da Roberto Carlos’un kadro dışı bıraktığı Yunan yıldız Theofanis Gekas’la her konuda anlaşmaya vardı. Her fırsatta Türkiye’de mutlu olduğunu ifade eden ve Yunanistan’a yakın olduğu için Ege civarındaki takımları tercih eden Gekas’ın, Göztepe’den gelen teklifi düşünmeden kabul ettiği öğrenildi. 34 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 24 Süper Lig maçında 12 kez fileleri havalandırmayı başardı.

METİN DİYADİN'LE DEVAM ETMEK İSTİYORLAR
Bu arada gelecek sezon için de yola Metin Diyadin’le devam etmek isteyen Göztepe’de yönetimin tecrübeli hocadan takımda kalacak ve gidecek isimlerle ilgili de bir rapor istediği belirtiliyor. Diyadin sezon biter bitmez listesini hazırlayacak ve iç transferde de çalışmalar hemen başlayacak.

KARŞIYAKA'YA ZEYTİN DALI
Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, şampiyonluk coşkusundan çabuk sıyrılıp, ezeli rakipleri Karşıyaka’ya zeytin dalı uzattı. İki takım arasındaki rekabetin İzmir futboluna büyük katkı sağlayacağını söyleyen Papatya, “Kavgaları bir yana bırakıp, birlikte Süper Lig’e yürüyelim. İki camia da bunu hak ediyor. Dostça ama kıran kırana geçecek, heyecanı eksik olmayacak bir rekabet bizi bekliyor” dedi.

"BEKLE BİZİ SÜPER LİG"
Göztepe’de Suat Kaya’nın istifasının ardından 10’uncu haftada takımın başına geçen Metin Diyadin, daha önce futbolcu olarak şampiyonluk yaşadığı sarı-kırmızılı kulübe bu kez teknik direktör kimliği ile aynı mutluluğu tattırdı. 2000-2001’de Göztepe’de forma giyen Metin Diyadin, o sezon sonunda Süper Lig’e yükselen takımın kaptanlığını yapmıştı. Duygularının tarifsiz olduğunu ifade eden Metin Diyadin, “İlk sezonumuzda PTT 1. Lig’de de şampiyonluk yaşayacağız” sözlerini sarf etti.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0