MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte Kartal'ın son transferi

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı, Başantrenör Erman Kunter'in Fransa'dan talebesi Amerikalı oyuncu Randal Falker'i kadrosuna kattı.
27.09.2012 16:16

Siyah - beyazlı Erkek Basketbol Takımı, 27 yaşında 2.01 boyunda ve 115 kilo olan Randal Falker ile anlaşmaya vardı. Daha önce 4 sene Fransa'nın Cholet Basket takımında forma giyen deneyimli oyuncu, bu sabah Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçti. Bir dizi testten geçirilen oyuncu herhangi bir sağlık sorununa rastlanmadığı bildirildi.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'nın yeni transferi Randal Falker, siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine de açıklamalarda bulundu. Falker, "Dün İstanbul'a geldim. Daha henüz tam anlamıyla gezme fırsatım olmadı. Ama gördüğüm kadarıyla çok büyük şehir. İlk tanıştığım trafik oldu. Kendisi kadar trafiği de büyük bir şehir İstanbul." diyerek konuştu.

Randal Falker, başarılı olmak için basketbol oynadığını ve basketbol'un kendisine çok şey ifade ettiğini, takımının başarısı içinde elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi.

ERMAN KUNTER BAŞARILI BİR ANTRENÖR

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Başantrenör Erman Kunter içinde, daha önce kendisiyle çalıştığını başarılı ve iyi bir antrenör olduğunu belirtti. Falker, "Onunla çalışmak bana mutluluk veriyor." diyerek sözlerini tamamladı.


İSTANBUL HABER AJANSI

www.istanbulhaber.com

www.aksiyonhaber.com

www.ulasimonline.com

www.denizhaber.com.tr

www.thyhaber.com

www.turkishmaritime.com.tr

www.turkishmax.com

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0