MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3304
EURO
35.1765
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İşte yılın spor adamları!

14 yıldır düzenli olarak gerçekleşen ve gelenekselleşen 'Türkiye Yılın Spor Adamları Ödülleri' halk oylaması gerçekleştirildi.
04.12.2015 14:20
Birbirinden değerli spor adamının 18 farklı kategoride 5 aday ile yarıştığı organizasyonda, birinciler halk oylaması belirlendi. Ayrıca jüri özel ödüllerinin de gala gecesinde açıklanacağı belirtildi.

Yapılan oylamada Yılın Kulüp Başkanı; Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yılın Spor Adamı; Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Antrenörü Ufuk Sarıca, Yılın Futbol Takımı; Galatasaray, Yılın Teknik Direktörü; Galatasaray Eski Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Yılın Yerli Futbolcusu; Volkan Şen, Yılın Yabancı Futbolcusu; Wesley Sneijder olurken, transferi büyük ses getiren Samuel Eto’o, halk oylamasıyla 'Yılın Transferi' seçildi.

6 ülkeden, yaklaşık 150 sporcunun ağırlanacağı, 500 seçkin davetlinin katılacağı, Spor Türkiye 14. Türkiye Spor Adamları Ödül töreni hazırlıklarının ise tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. Dünya çapındaki yabancı sporcular başta olmak üzere, spor, iş ve basın dünyasından, 500’e yakın seçkin davetlinin katılacağı, 21 Aralık Pazartesi gecesi Hilton İstanbul Bosphorus / Convention Center'da yapılacak olan gecenin sunuculuğunu, Ece Pirim ve Kerem Öncel yapacak.

HALK OYLAMASI İLE 'YILIN SPOR ADAMLARI' BELİRLENDİ

'Yılın Spor Adamları' her yıl olduğu gibi bu yılda da yayınlanan anket sonucu ile belirlendi. Spor Türkiye İcra Kurulu Üyesi Avukat Tamer Kulaçoğlu 14. Türkiye Yılın Spor Adamları Ödül Töreni hakkında bilgi verdi ve ödül alacak tüm isimlerin halkın verdiği oylar sonucuna göre belirlendiğini söyledi. 

Yapılan oylamanın 1 Kasım – 30 Kasım tarihleri arasında yapıldığını, her yıl olduğu gibi bu yıl da adaylar arasında ciddi çekişmelerin yaşandığını, adayların bazılarının birbirine çok yakın oylar aldığını belirtti.

18 kategoride 5 farklı adayın yarıştığı oylamada seçilenler şöyle;
Yılın Erkek Sporcusu: Kenan Sofuoğlu / Süper Sport Dünya Şampiyonu
Yılın Kadın Sporcusu:Viktoria Zeynep Gümüş /Dünya Gençler Yüzme Şampiyonu
Yılın Transferi: Samuel Eto’o / Antalyaspor
Yılın Spor Kulübü: Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı,
Yılın Spora Katkı Veren İşadamı: Murat Ülker / Yıldız Holding
Yılın Hakemi: Cüneyt Çakır
Yılın Federasyonu: Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)
Yılın Lejyoneri: Arda Turan / Barcelona
Yılın Erkek Basketbolcusu: Bobby Dixon / Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe
Yılın Bayan Basketbolcusu: Işıl Alben / Dynamo Kursk – Galatasaray SK
Yılın Erkek Voleybolcusu: Hakkı Çapkınoğlu / Arkas Spor
Yılın Bayan Voleybolcusu: Polen Uslupehlivan / Fenerbahçe

YILIN TÜRKİYE BASIN ÖDÜLLERİ

'Yılın Spor Adamları'nın belirlendiği halk oylamasında, basın ödülleri de belli oldu. 

Yılın Spor Kanalı; TRT Spor olurken, Yılın Spor Programı TRT Spor’da yayınlanan 'Stadyum' adlı spor programı oldu. Yılın Spor Portalı; Sporx olurken, Yılın Spor Gazetesi Fotomaç seçildi. Yılın Spor Sunucusu Lig TV’den Melih Şendil, Yılın Spor Yorumcusu TRT’den Ömer Üründül ödüle layık görüldü. Yılın Spor Yazarı Fanatik Gazetesi’nden Mehmet Demirkol, Yılın Gazete Spor Muhabiri DHA’dan Kadir Çetincalı, Yılın Televizyon Spor Muhabiri NTV Spor’dan Onur Tuğrul olarak belirlendi. Yılın Kulüp Televizyonu ise BJK TV oldu.

Yılın Spor Adamları Tertip Komitesi, İnter Group Yön. Kur. Başkanı Turgay Kıran ve Spor Türkiye Medya ve NDM Ajans Organizasyon Yönetim Kurulu Başkanı Nedim Delibaş’ın yanı sıra ödül töreni ve bu kapsamda yapılacak organizasyonda kendi alanlarında önemli iş ve başarılarına imza atmış isimleri yer alıyor.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0