MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3762
EURO
35.0062
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İSTEĞİ DÜZENLİ OLARAK FORMA GİYMEK

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Liginde boy gösterecek olan Galatasaray, Manchester City'nin yıldız ismi Fabian Delph'i gündemine aldı.
Yeni sezonda hem lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde iddialı olmak isteyen Galatasaray transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takımın gündemine Manchester City forması giyen Fabian Delp geldi. Son olarak İngiliz basınında çıkan haberde, Manchester City forması giyen Fabian Delph ile sarı-kırmızılıların ilgilendiği yazıldı.

DÜZENLİ OLARAK FORMA GİYMEK İSTİYOR
 
Manchester City'nin İngiliz orta saha oyuncusunu takımdan göndermek istediği ve tüm transfer tekliflerine açık olduğu kaydedildi. Delph'in de EURO 2020'de İngiltere Milli Takımı forması giyebilmek için düzenli olarak oynayabileceği bir takım istediği aktarıldı.

CİTY'DE FORMA ŞANSI BULAMIYOR
 
Bu sezon tüm resmi maçlarda sadece 13 kez oynayabilen 29 yaşındaki oyuncunun satışının yakında gerçekleşeceği de eklendi. City'de orta sahada bol alternatifin olması da tecrübeli yıldıza ayrılık kapısını açtı. Galatasaray'ın bu transferde en istekli takımlardan biri olduğu öne sürüldü.

FABİAN DELPH KİMDİR?
 
Leeds United altyapısında yetişen Fabian Delph, Manchester City formasıyla şu ana kadar dört sezon geçirdi. İngiliz futbolcu 2015 yazında Aston Villa'dan Manchester City'ye 11.5 milyon euro'ya transfer oldu. Manchester City ile bir yıllık kontratı kalan Fabian Delph, geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 20 maça çıktı. 1.74 boyundaki futbolcu, orta sahanın yanı sıra sol bek ve sol açıkta da görev yapabiliyor.

(Skorer)

 

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0