MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4838
EURO
34.8308
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İtalya basınında Galatasaray yenilgisi

İtalya basını Galatasaray'ın kopenhag'a yenilmesini şu sözlerle verdi:"Braaten'in topuğu Conte'ye yardım etti, Mancini ve Galatasaray'ın başını belaya soktu."
06.11.2013 11:40

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam Galatasaray'ın Kopenhag karşısında aldığı yenilgi, İtalyan basınınca "sürpriz" ve "Juventus'un işine gelen bir sonuç" olarak yorumladı.

Manşetinde, "Juventus'un Real Madrid karşısında aldığı 1 puanın, altın değerinde olduğu"nu belirten La Gazzetta dello Sport, Galatasaray'ın Kopenhag'da yenilmesi sonrasında siyah-beyazlıların Kopenhag'ı yenip, Galatasaray ile berabere kalmasının "Juve"yi bir üst tura çıkarmaya yeteceği belirtildi.

İç sayfada ise "Kopenhag'ın topuğu, Juventus'u gülümsetiyor" başlığıyla verilen haberde, B Grubu'nda Real Madrid'in ardında herkesin, her şeyi düşleyebileceği ifade edildi. Haberde, "Solbakken'in takımının, Juventus'un karşına bir puanlık avantajla çıkacağını kim bilebilirdi?" ifadeleri de yer aldı.

Sneijder'siz Galatasaray'ın, hücumda kısır kaldığı ve sarı-kırmızılıların Danimarka'da bıraktığı 3 puanla farkı açabilecekken, bunun gerçekleşmediği de kaydedildi.

Corriere dello Sport, "Mancini, topuktan kayıyor" başlığıyla Galatasaray'ın Kopenhag karşısındaki yenilgisini okuyucularına duyururken, Kopenhaglı Braaten'in topuğundan gelen golün ve Drogba'nın hatalarının, Galatasaray'ı cezalandırdığı yorumu yapıldı.

Kopenhag'ın, Galatasaray karşısında daha 6. dakikada zaferi yakaladığı, bu dakikadan sonra ise sarı-kırmızılıların baskısının faydasız kaldığı, Hollandalı yıldız oyuncu Sneijder'in eksikliğinin hissedildiği ifade edildi. Haberde, Mancini'nin sarı-kırmızılıların başında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk yenilgisini aldığına da dikkat çekildi.

Torino merkezli ve Juventus'a yakınlığıyla bilinen Tuttosport gazetesi de Kopenhag-Galatasaday maçını, "Braaten'in topuğu, Conte'ye yardım etti. Mancini ve Galatasaray başına derde soktu" başlığıyla okuyucularına aktardı.

Sarı-kırmızılıların yenilgisinin ardından Juventus ve Kopenhag'ın yeniden üst turu düşünmeye başladığına dikkat çekilen haberde, Real Madrid ile iki maçını da oynayan İtalyan takımının, İspanyol ekibiyle tekrar karşılaşacak olmasının avantajına işaret edildi.

Torino merkezli bir başka gazete La Stampa'da da UEFA Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sürprizinin, Danimarka'dan geldiği ve bu maçtaki sonucun ardından grubun her türlü sonuca açık hale geldiği yazıldı.

 

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0