MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3273
EURO
35.0468
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KADINLAR SATRANÇ ŞAMPİYONASI

Avrupa Kadınlar Satranç Şampiyonası 11-22 Nisan tarihlerinde Antalya'da yapılacak.
11-22 Nisan tarhilerinde Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Kadınlar Satranç Şampiyonası'nda, 32 ülkeden 114’ü unvanlı, 130 sporcu mücadele edecek.

Organizasyonda Türkiye'yi Ekaterina Atalık, Betül Cemre Yıldız, Sıla Çağlar, Esma Doğa Duran, Nelli Aleksanyan Çadır, Handenur Şahin, Defne Sade, Çisel Anaçoğlu, Gülenay Aydın, Busenaz Koçyiğit, Uktenur Çatal, İrem Ezra Öz, Sude Hereklioğlu ve Simay Tanır temsil edecek.

Kadınların satranç sporuna ilgisi artıyor
Milli takımda 14 sporcunun yer alacağı şampiyona öncesinde Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, AA muhabirine yaptığı açıklamada kadınların satranç sporuna olan ilgisinin arttığına dikkati çekti.

Türkiye'nin sportif ve organizasyon açısından dünyada başarılı bir noktada olduğuna vurgu yapan Tulay, "Uluslararası federasyonun en önemli şampiyonları için bizi ev sahibi olarak seçmesi bunun en önemli göstergelerinden biri. Böylesine geniş kapsamlı bir şampiyonada, değerli kadın sporcularımızı ülkemizde ağırlamak ayrıca gurur verici." dedi.

"Kadın sporcularımızın, satranç sporundaki başarısı istikrarlı bir şekilde artmaya da devam ediyor." ifadesini kullanan Tulay, "Sporcularımızın kimisi avukat, kimisi satranç antrenörü kimisi ise engellerini satranç ile aşmış... Aslında hepsinin tek ortak noktası, başarılarının tek sırrı inanmak ve çalışmak." diye konuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0