MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5979
EURO
34.7952
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kahkahalara boğan G.Saray espirisi

F.Bahçe'nin üç generali, espri dolu bir sohbet yaptı. Herkesin neden bu kadar gülüyorlar dediği sohbetin detayları...
26.01.2011 09:37

Yıldırım ile Aydınlar'ın arasına kara kedi sokulduğu bir dönem. 'Kaos'sevenler fırsat kollarken F.Bahçe'nin üç generali, espri dolu bir sohbet yaptı. 20 gün önce herkesin ne konuştular da bu kadar gülüyorlar dediği sohbetin işte detayları:


TARİH: 6 Ocak... Yer: Burhan Felek. F.Bahçe Acıbadem Voleybol takımı Şampiyonlar Ligi'nde ZOK Split'i ağırlıyor. Protokol tribününün çok ağır misafirleri var. Acıbadem Hastaneleri'nin patronu Mehmet Ali Aydınlar, sponsoru olduğu voleybol takımının maçını Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Ali Koç'la birlikte izliyor.


FOTOĞRAF karesi tarihi nitelikte... Çünkü Yıldırım ile Aydınlar'ın arasına kara kedi sokulduğu bir dönem. Özellikle Sarı Melekler'in Kıtalararası Dünya Şampiyonluğu'nu kazanmasından sonra yaşanan süreçteki kutlamaların 'kaos'sevenlere malzeme edildiği dönemde ikilinin bir arada olması önemli.
Bu tabloda maçı yan yana izleyen üçlü arasındaki herkesi şaşırtan (!) gülümsemeler, kahkahalar dikkat çekiyor. Peki ne oluyor da araları soğuk olduğu iddia edilen Yıldırım ve Aydınlar bu kadar neşeleniyor.


UFO'NUN MARİFETLERİNE BAK!

Sohbetin konusu ne Melekler ne de F.Bahçe. Konu son yılların çılgınlığı 'UFO çipler'... Hani uzaylıların insanların üzerine yerleştirdiği iddia edilen vücuttaki mikropları atan çipler.. Türkiye'de de 9 kişiye takıldığı iddia edilen çiplerin hünerlerini Mehmet Ali Aydınlar'ın kardeşi Erhan Aydınlar heyecanlı bir şekilde anlatıyor. Ve konuşmanın devamında Aziz Yıldırım dayanamıyor ve ilginç bir talepte bulunuyor.
'Ben de UFO çipten istiyorum!'
Bu talep üzerine gülümsemeler artıyor. Asbaşkan Ali Koç'tan ise yıla damga vuracak espri geliyor.
'Aman Başkan! UFO çipi takarsan bir de bakmışsın sabah uyanıp G.Saraylı olmuşsun.' Tarihe geçecek G.Saray esprisi üzerine Başkan Yıldırım ve Aydınlar kahkahayı patlatıyor.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0