MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3615
EURO
34.924
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KARİYERİMİN EN ZOR MAÇIYDI...

12 yıl önce ayrıldığı Porto'ya geri dönen Pepe, verdiği röportajda Quaresma'nın asistini Meireles yaptı diye hatırladı ve dikkat çeken bir tepki verdi.

Beşiktaş ile sözleşmesini feshettikten sonra Porto'nun yolunu tutan Pepe, verdiği ilk röportajda Quaresma'yı da andı.

12 yıl önce ayrıldığı Porto ile attığı son golü hatırlayıp hatırlamadığı sorulan Pepe, "Attığım son gol Benfica'ya karşıydı. Ortayı Raul Meireles yapmıştı. Yok, yok, Quaresma'ydı. Bunu karıştırdığım için beni öldürecek (Gülüyor). Benim hatam bu. Uzak direkte gol atmıştım ve biz şampiyon olmuştuk" cevabını verdi.

Geçen sene Beşiktaş formasıyla Porto'ya karşı oynadığı maç hatırlatılan tecrübeli oyuncu, "Kariyerimin en zor maçıydı. Başkana da, kalbimdeki takıma karşı oynadığımı söyledim. Porto'ya çok şey borçluyum ve bu yüzden duygusal anlamda benim için çok zor olmuştu" diye konuştu.

Beşiktaş ile yollarını ayırınca hedefinin Porto olduğunu vurgulayan Pepe, "Ayrıldıktan sonra amacım Porto'ya gelmekti. %100 hazırdım. Porto da bunu kabul ettikten sonra gerisi kolaydı, her şey çok kolay halledildi. Başkan da benim isteğimi biliyordu. Burada oynarım ya da oynamam, rekabetçi olmak istiyorum." mesajını yolladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0