MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.363
EURO
34.9365
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal,bileti kesdi yolcular belli

Beşiktaş transfer komitesi, Bernd Schuster'in Bursaspor maçının ardından vereceği raporu bekliyor.
30.11.2010 14:32

Pazar günü oynanacak Bursaspor maçının ardından Teknik Direktör Bernd Schuster, transfer komitesine detaylı raporunu sunacak ve rapor doğrultusunda takımdan gidecek oyuncular belirlenecek.


Fınk ve Ferrarı'nin takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu arada yönetici Serdar Adalı, Ersan Gülüm'ün bonservisi için Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı.
Valencia'da forma giyen Manuel Fernandez'i kiralayan transfer komitesi başkanı Serdar Adalı ve yönetici Cengiz Zülfikaroğlu Alman teknik adamın isteği doğrultusunda önümüzdeki hafta yurt dışına giderek transfer çalışmalarına başlayacak.

FİNK VE FERRARİ YOLCU

Yabancı kontenjanın dolu olması nedeniyle 2 oyuncuyla yollar ayrılacak. Bernd Schuster'in gidecekler listesindeki ilk isim Michael Fink. Kadroya girmekte zorlanan ve ismi UEFA'ya bildirilmeyen Alman futbolcunun gönderilmesine kesin gözüyle bakılırken, Matteo Ferrari'den de kendisine kulüp bulması istenecek.

HOLOSKO YA DA TABATA DA GİDİCİ

Bobo'nun sakatlığının uzun süreli olması siyah-beyazlılar'ı forvet transferi konusunda da harekete geçirdi. Fink ile Ferrari'nin gönderilmesi ve Sivok-Fernandes ikilisinin takıma katılmasıyla Beşiktaş'ta yabancı oyuncu sayısı 10 olacak.

Yabancı forvet transferi için mevcut kadrodan bir oyuncu ile daha yollar ayrılacak. Schuster, yabancı oyuncu kontenjanı açabilmek için Holosko ya da Tabata'dan birinin gönderilmesini isteyecek.

ERSAN'IN BONSERVİSİ TAMAM

Sezon başında Adanaspor'dan kiralanan ve son haftalarda oynadığı futbolla göz dolduran Ersan Gülüm'ün durumu da netlik kazandı.

Siyah-beyazlılar, Ersan'ın bonservisi konusunda Adanaspor ile her konuda anlaşmaya vardı. Yönetici Serdar Adalı, Adanaspor yönetimiyle masaya oturarak Ersan'ın bonservisini aldı.

www.golkartalgol.com

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0