MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.333
EURO
35.1639
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal Kayseri'de telafi peşinde

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Kayserispor, Beşiktaş'ı ağırlayacak.
05.12.2015 10:47
Akhisar Belediyespor'a 2-0 yenilerek liderliği Fenerbahçe'ye kaptıran Beşiktaş 14.hafta mücadelesinde deplasmanda Kayserispor'a konuk olacak.

M.P. Sivasspor ve Skenderbeu maçlarının kazanılmasına rağmen ortaya konan kötü futbol ve Akhisar karşısından kaybedilen 3 puandan sonra tekrar galip gelmek isteyen Siyah Beyazlılar, Kayserispor karşısına oldukça iddialı ve hırslı çıkacak.

Şenol Güneş ve yönetimden motivasyon çalışmaları

Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde hafta boyunca Akhisar Belediyespor karşısında alınan mağlubiyetten çok oynanan oyunun analizi yapıldı.

Son 3 maçta net bir şekilde görülen düşüşe dur demek ve yeniden herkesin beğenisini toplayan oyun anlayışını sahada görmek isteyen Şenol Güneş taktik antrenmanların yanısıra futbolcularla özel görüşmeler de yaparak motivasyon çalışmalarına ağırlık verdi.

İlk olarak Gökhan Töre ile özel olarak ilgilenen ve görüşmeler yapan Şenol Güneş, genç futbolcudan tekrar çıkışa geçmesini istedi ve takımın kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyerek motivasyonunu sağlamaya çalıştı.

Özellikle lig başında gösterdiği 1 gol 5 asistlik performans ile geçen sezonki grafiği daha 6. haftada yakalayan Gökhan Töre, sonrasında yaşadığı düşüş ile adeta kaybolmuştu.Grip yüzünden iki maçı kaçıran Milli futbolcu Şenol Güneş tarafından da  Akhisar maçında yedek bırakılarak sezon başını mumla aratır hale gelmişti.

Tecrübeli teknik adam Gökhan Töre ile olduğu kadar bir kaç maçtır beklentilerin uzağında kalan Mario Gomez ile de yakından ilgilendi ve golcü oyuncuya moral verici konuşmalar yaptı.Futbolda gol kaçırmanın atmak kadar doğal bir şey olduğu üzerinde duran Güneş, önemli olanın gol kaçırmayı takıntı haline getirmeden yoluna devam etmek olduğunu ve Kayserispor maçında bu sorunu aşacağına inandığını söyleyerek Gomez'in güvenini yükseltmeye çalıştı.

Teknik direktör Şenol Güneş kadar yöneticilerde futbolcuların moral motivasyonunu yükseltmek ve adeta Onlara güvendiklerini göstermek için Ümraniye'ye akın ettiler.

Sezon başından bu yana Ümraniye'nin tek patronu olan Şenol Güneş'in çalışma alanına pek fazla girmeyen ve tesislere mümkün olduğunca az uğrayan yöneticiler futbolculara barbekü partisi vererek Ümraniye'de hakim olmaya başlayan sıkıntılı havayı dağıtmaya çalıştı.

Futbolcular ise hem Şenol Güneş hem yönetimin bu motivasyon çalışmalarından dolayı teşekkür ederek Onlara  'galibiyet sözü' verdiler.

Ouaresma,Oğuzhan ve Ersan'ın alternatifleri belli 

Kayserispor maçında Quaresma ve Oğuzhan'ın cezalı, Ersan Gülüm'ün de sakatlığı sebebiyle oynamayacak olmasından dolayı zorunlu değişikliklere gidecek olan Şenol Güneş ilk onbirini hemen hemen belirledi.

Defans hattında Miloseviç, Tosic ve Pedro arasında tercih yapacak olan tecrübeli hoca taktik çalışmalarda yine Tosic'e şans tanıdı ve geri dörtlüyü Beck-Rhodolfo-Tosic-İsmail'den oluşturdu.

Oğuzhan'ın yokluğunda Atiba'nın yanına Necip Uysal'ı koyan Şenol Güneş forvet arkasındaki üç ismi Gökhan Töre-Sosa ve Olcay olarak belirledi. Tecrübeli teknik adamın forvetteki tercihi ise her zaman olduğu gibi Mario Gomez olacak.

Kayserispor ile Beşiktaş 39.kez karşılaşacak

Kayserispor ile Beşiktaş Süper ligde 39.kez karşılaşacak.

Daha önce oynanan 38 karşılaşmada Beşiktaş 21 galibiyet alırken Kayserispor'un 11 galibiyeti bulunuyor.İki takım arasında oynanan 6 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Beşiktaş'ın attığı 56 gole Kayserispor 38 golle karşılık verdi.
Beşiktaş,geçen sezonki maçları 3-0 ve 2-1'lik sonuçalla kazanmasını bildi.

Kayseri'de oynanan maçlarda ise Sarı Kırmızılı takımın üstünlüğü bulunuyor. Kayserispor'un kendi sahasında Beşiktaş'a karşı 9-6 galibiyet üstünlüğü bulunurken 4 karşılaşmada ise eşitlik bozulmadı.Gollerde de yine Kayserispor'un Beşiktaş'a karşı 24-17 üstünlüğü görünüyor.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
ÇOK OKUNANLAR
0