MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5199
EURO
34.8
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal'dan Kabore bombası

Lucas Leiva'nın kiralanması için Liverpool'la temaslarını sürdüren Beşiktaş'ta 'herkesten gizlenen' alternatif futbolcu ortaya çıktı. Kartal, Charles Kabore'yi renklerine katmak için Kuban Krasnodar ile masada.
22.08.2015 11:01
Beşiktaş’ta transfer hareketliliği sürüyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in isteği üzerine hızlı bir stoper arayışına da başlayan Kartal’da öncelik ise orta alan. Liverpool’da şans bulamayan Lucas Leiva’yı kiralamak için bütün şartları zorlayan Siyah-Beyazlılar, herhangi bir sorun halinde devreye girecek alternatifini de belirledi. Leiva’nın transferi gerçekleşmezse, Beşiktaş’ın rotası Rusya’ya çevrilecek. Peki hedef kim? Yönetimin uzun süredir herkesten gizlice görüşmelerini sürdürdüğü isim ortaya çıktı. Kartal, Rusya Ligi ekiplerinden Kuban Krasnodar’da forma giyen Charles Kabore için devrede.

GÜNEŞ RAPORU VERDİ

Teknik direktör Şenol Güneş’in de ‘Alınabilir’ raporu verdiği Burkina Faso’lu ön libero konusunda dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları alternatifli bir çalışma yaptı. Torunoğullarını’nın 27 yaşındaki oyuncu ve kulübüyle görüştüğü, bonservisine 4 milyon Euro istenen Kabore’nin kiralanmasının da söz konusu olduğu öğrenildi. 2008’den 2013’e kadar Fransız devi Marsilya’da forma giyen 1.84 boyundaki Kabore, Şubat 2013’te 2 milyon Euro karşılığında Kuban’ın yolunu tutmuştu.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0