MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.3487
EURO
34.9782
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kartal'ın rakibi Gençlerbirliği

Ligde maç eksiğiyle 9 puanla üçüncü sırada bulunan Beşiktaş, 5. haftanın kapanış maçında bu akşam saat 20:00'de Gençlerbirliği'ne konuk olacak.
21.09.2015 11:04
Spor Toto Süper Lig’de yeni sezona teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş, 5’inci hafta maçında bu akşam Gençlerbirliği’ne Ankara 19 Mayıs Stadı’nda konuk olacak.

UEFA Avrupa Ligi H Grubu ilk maçında Skenderbeu’yu deplasmanda 1-0’lık skorla geçerek bu mücadele öncesinde moral depolayan Siyah-Beyazlılar, Başkent’ten de kayıpsız ayrılıp Antep ve Başakşehir zaferleriyle başladığı çıkışını sürdürmek istiyor. Oyuncularını bu karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla hazırlayan teknik direktör Şenol Güneş, son haftaların formda ismi Mario Gomez’le beraber Kırmızı-Siyah-Siyahlılar’ı devirmeyi planlıyor. Bu doğrultuda takımın orta alanındaki isimleri de uyaran ve Alman futbolcuya daha fazla pozisyon yaratmalarını isteyen tecrübeli çalıştırıcı, galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor.

Gomez hazır kıta

Ligin 4’üncü haftasında Başakşehir’le oynanan mücadelede attığı 2 golle takımına galibiyeti getiren isim olan Mario Gomez de, rakip fileleri bu akşam da boş geçmemek istiyor. Takım çalışmalarında oldukça başarılı bir görüntü sergileyen Alman futbolcu, dünkü idman öncesinde yaptığı açıklamada, “Geçen hafta 2 gol attım ve üzerimdeki baskıdan kurtuldum. Şimdi kafa olarak daha rahatım. Gollerimle takımıma 3 puanı getiren isim olmak için büyük çaba sarf edeceğim” diyerek hocasına hazır olduğunu iletti.

Şenol hocadan 3 isme kesik

Siyah-Beyazlılar’ın deneyimli teknik adamı Şenol Güneş, bugün oynanacak Gençlerbirliği karşılaşmasının kadrosuna 3 ismi dahil etmedi. Tecrübeli teknik adam, son haftaların düşüşteki isimleri; Pedro Franco, Alexander Milosevic ve Ramon Motta’yı, İstanbul’da bıraktı. Bu isimlere ek olarak tedavisi süren oyuncular; Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak ile Tolgay Arslan da Kırmızı-Siyahlılar karşısında görev yapamayacak.

Bu akşam 1 oyuncu tarihe geçecek

Süper Lig’de geçen hafta Başakşehir’i 2-0’lık skorla geçen ve lig tarihinde rakip filelere gönderdiği sayıda 2999’a ulaşan Siyah-Beyazlılar, bugün sahaya 3 bininci gol için çıkacak. Kırmızı-Siyahlılar karşısında ilk golü atan ismin tarihe geçeceği karşılaşma öncesinde Beşiktaşlı oyuncuların bu konudaki favorisi Olcay Şahan... Takımın en şanslı ismi olarak gösterilen tecrübeli oyuncu da, bu sayıyı kaydedecek futbolcunun kendisi olacağına inanıyor.

Gençler’in şifresi Dusko Tosic’den

Süper Lig’de 3 sezon Gençlerbirliği forması giymesinin ardından yeni dönem öncesinde Beşiktaş’a transfer olan Dusko Tosic’in, önceki takımı hakkında teknik ekip ve takım arkadaşlarına özel bilgiler verdiği öğrenildi. Teknik direktör Şenol Güneş’in, Sırp futbolcunun bu konudaki görüşlerini dinleyip maç taktiğini oluşturduğu bildirildi.

Şifo Mehmet’in yüzü Kartal’a karşı gülmüyor

Futbolculuk kariyerinde 1999-2001 yılları arasında Beşiktaş’ta görev yapan ve Siyah-Beyazlı formayla ‘Şifo’ lakabını alan Mehmet Özdilek, teknik direktör olarak Kara Kartal’ın karşısında 15’inci sınavına çıkacak. Eski ekibi karşısında daha önce çıktığı 14 mücadeleden; 10 yenilgi ve 3 beraberlik alan Özdilek’in takımları, sadece 1 kez sahadan galip ayrıldı. Öte yandan bu maçlarda Mehmet Özdilek’in yönetimindeki ekipler, Beşiktaş filelerini 9 kez havalandırırken kalelerinde 24 gol gördü.

Muhtemel 11'ler

STAT: 19 Mayıs
SAAT: 20.00
HAKEM: Fırat Aydınus
YAYIN: Lig TV

GENÇLERBİRLİĞİ
Hopf    
Ahmet 
Uğur 
Ahmet 
Walid 
Can Kahveci 
Doğa 
Olafur 
Guido 
El Kabir    
Djalma 
T.D.: Mehmet Özdilek

BEŞİKTAŞ
Tolga 
Beck
Rhodolfo
Ersan
Tosic
Gökhan
Hutchinson
Sosa
Quaresma
Olcay 
Gomez
T.D.: Şenol Güneş
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0