MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.5699
EURO
35.0032
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kasımpaşa Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde Trabzonspor deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Zorlu mücadele saat 19.00'da başlayacak.
26.12.2015 11:42

Trabzonspor’da ligin ilk yarısının son randevusu bugün İstanbul’da... Kupada 2 ve ligdeki Antalyaspor galibiyetiyle seriyi 3 maça çıkartan Bordo-Mavililer’in hedefi, ilk kez 4 resmi maçta 4 galibiyet alarak 2015’i huzurlu uğurlamak. İstanbul’a gelirken yıldızlarının bir bölümünün Trabzon’da bırakan, bazılarından da sakatlık problemi sebebiyle yoksun kalacak olan Fırtına’da teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun tercihlerinin maça damga vurması bekleniyor.

Normalden fazla taraftar

Kasımpaşa ile yapılann mütabakat uyarınca bugünkü karşılaşmayı normal prosedürden daha fazla Trabzonspor taraftarı izleyebilecek. İstanbul’a gelişte çok sayıda taraftarca karşılanan Bordo-Mavililer’in hocası Sadi Tekelioğlu, “Kazanmak güzel, her galibiyet özgüveni yükseltiyor. Bu karşılaşma ile iyi bir veda planlıyoruz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gider” ifadelerini kullandı.

Özür diledi formayı aldı

Kupa maçının ilk yarısında kırmızı kart görmemesi için 35. dakikada oyundan alınan ve bu nedenle soyunma odasına giderken teknik direktör Sadi Tekelioğlu’na tavır yapan Aytaç Kara, hafta içi idmanında özür dilemesinin karşılığını çabuk aldı. “Sahada kalmak istiyorum. Bu nedenle sinirime yenildim. Özür dilerim” diyen genç futbolcuyu hocası affetti. Kasımpaşa deplasmanının kafilesine dahil edilen Aytaç Kara’nın bugün ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Kasımpaşa’da 5 eksik var

Süper Lig’in ilk yarısının son maçında Trabzonspor’u ağırlayacak olan Kasımpaşa’da 2 önemli eksik söz konusu. Kart cezası sebebiyle sahaya çıkamayacak oyuncular Ryan Donk ve Vasil Bozhikov... Bu arada sakatlıkları süren Ferhat Kiraz, Orhan Şam ve İsmail Ayaz’ın da forma giyme ihtimalinin çok az olduğu belirtildi.

Örem: Her zaman her yerde

Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, Kasımpaşa maçı öncesinde mesajlar yolladı. Kupada kazanılan 2 karşılaşmanın moral ve motivasyonu yükselttiğine işaret eden Bordo-Mavililer’in idarecisi şunları söyledi: “Yarıştığı tüm kulvarlarda zirveyi hedefleyen takımımız, ligde istenilen sıralamada olmasa da yukarılara tırmanmak için sezon sonuna kadar mücadelesini devam ettirecektir. İlk yarının son haftasındaki Kasımpaşa maçı bu anlamda büyük önem arz etmektedir. Amacımız kendimizi evimizde gibi hissettiğimiz İstanbul’da Kasımpaşa karşısında taraftarlarımızın desteğiyle 3 puana ulaşmak ve ligde verilecek araya moralli girmektir.”

Muhtemel 11'ler;

KASIMPAŞA: Ramazan, Veysel, Omeruo, Titi, Veigneau, Castro, Hakan, Tunay, Scarione, Adem, Eren

TRABZONSPOR: Onur, Cavanda, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara, M’Bia, Mehmet Ekici, Özer, Erkan Zengin, Muhammet Beşir

YAYIN: Lig TV

SAAT:19.00

STAT: Recep Tayyip Erdoğan

HAKEM: Özgür Yankaya

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0