MUHTEŞEM ŞİFA KAYNAĞI CEVİZ PERDESİ
GÜÇLÜ VE KESKİN GÖZLER İÇİN ÖNERİLER
BASEN, KALÇA YAĞLARINDAN KURTULUN
KANSER HÜCRELERİNİN YOK EDİLMESİ
EGE ÜNİVERSİTESİNDEN ÖNEMLİ ÇALIŞMA
ANKET
ŞAMPİYON HANGİ TAKIM OLACAK
YAZARLAR
PİYASALAR
DOLAR
32.4971
EURO
34.5977
IMKB
80.549
HAVA DURUMU
MAİL LİST
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kastles'ın Martina Hingis'i var

Wimbledon'ı çifte kupa ile bitiren Martina Hingis, Dünya Takım Tenis Şampiyonası'nda Washington Kastles'ı üst üste beşinci zafere taşıdı.
04.08.2015 17:10

Austin Aces'ı 24-18 yenerek üst üste beşinci kez Dünya Takım Tenis Şampiyonası'nda zirveye çıkan Washington Kastles'da Martina Hingis, çift kadınlar ve karışık çiftlerde partnerleriyle elde ettiği galibiyetlerle seriye damga vurdu.

Washington'da düzenlenen Dünya Takım Tenis Şampiyonası'nın (WTT) yıldızı Wimbledon'ı çifte şampiyonluk kupası ile bitiren Martina Hingis oldu. Charles E. Smith Center'da Austin Aces'ı 24-18 mağlup eden Washington Kastles üst üste beşinci zaferine imza atarken, Hingis performansı ile yıldızlaştı. Çift kadınlarda Anastasia Rodonova ile, karışık çiftlerde ise Londra'da birlikte zirveye çıktığı Leander Paes ile Kastles'a iki galibiyet kazandıran Martina Hingis seyirciden büyük alkış aldı. Üçüncü maçta Elina Svitolina'yı mağlup eden dünya 44 numarası Madison Brengle, Washington Kastles'ın şampiyonluğunu ilan etti.

Serinin en değerli ismi (MVP) seçilen Leander Paes, böyle özel bir şampiyonluk kazandığı için sevinçli olduğunu belirterek, "Çok uzun bir kariyerim oldu ve gerçekten çok güzel anlar yaşadım. Washington Kastles ile kazandığımız bu zafer bu özel anları en iyilerinden. Bu MVP ödülünü tüm sahnenin önünde ve arkasında bulunan tüm Kastles üyelerine ve tüm taraftarlara hediye ediyorum" diye konuştu.

Dünya Takım Tenis Şampiyonası'nda 40. sezonu tamamlayan ilk takım olma unvanını elde eden, beşi üst üste olmak üzere (diğeri 2009'da) toplamda altı şampiyonlukla, şampiyonluk sayısında Sacramento Capitals'ı yakaladı.

Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNANLAR
0